Foto: Henk van Raaij
Foto: Henk van Raaij
advertorial

Genieten van delicatessen op Farm & Country Fair

Algemeen

IJZERLO - Een dag genieten op de beroemde Farm & Country Fair in IJzerlo is niet compleet zonder lekker eten en drinken. Natuurlijk zijn de streekproducten in groten getale aanwezig. Op het speciale delicatessenplein is van alles verkrijgbaar, variërend van kroketten tot asperges en van aardbeien tot scoontjesroom.

Allergieën geen probleem
"Onze gasten kunnen op het hele terrein bijzondere eetgelegenheden vinden", vertelt Joke Ruesink. "Het ene nog bijzonderder dan de ander. Er zijn rijdende keukentjes maar er is bijvoorbeeld ook een echt restaurant. Ons festival is voor het hele gezin en dus hebben we rekening gehouden met ieders smaak. Maar ook met de mogelijke allergieën van onze bezoekers. Op onze site kunnen de mensen alvast zien of hun favoriete lekkernij bijvoorbeeld gluten, noten of lupine bevat."

Scoontjes, zuivel en goede koffie
Het aanbod aan eten en drinken is enorm. Zo is er de ambachtelijke vis- en palingrokerij de Achterhoek uit Halle, landwinkel en schenkerij De Kastanjeboom uit Bunschoten met hun beroemde scoontjes met room en boerenschepijs met bosbessensaus en slagroom. Ook De Stegge uit Miste bij Winterswijk is van de partij met vlees van eigen boerderij en huisgemaakte zuiveltoetjes. De Tosti-Van uit Almelo biedt een enorme keus aan tosti's met de meest bijzondere combinaties en bij Mattie's Grill uit Enschede is het smullen van verschillende bbq-specialiteiten zoals pulled pork en broodje rib. En heeft u behoefte aan een échte goede kop koffie? Loop dan even langs True Barista uit Arnhem die verse gebrande koffie serveren vanuit een vintage Volkswagenbusje. Tijdens de presentaties in het kooktheater kunt u, helemaal van nu, insecten en insectenproducten proeven.

Ook om mee te nemen
Naast alle bijzondere dingen die er te zien en te beleven zijn, kunt u tijdens de Farm en Country Fair dus ook heerlijk eten en drinken. Op het Delicatessenplein kunt u ook producten kopen om mee te nemen naar huis om nog wat langer van deze bijzondere fair te genieten. Wat dacht u bijvoorbeeld van ambachtelijke biologische streekkaas van Jersey koeien of bijzondere sauzen en confituren uit Armenië? Met tientallen aanbieders van het beste van het beste op het gebied van eten en drinken zit er voor iedereen wel iets bij.

Wilt u meer weten over het delicatessenplein of alvast kaarten reserveren voor de fair? Kijk dan op countryfair.nl. Volgende week leest u hier alles over het wolplein.
De Farm en Country Fair wordt gehouden op 22 ,23 en 24 juni aanstaande in IJzerlo bij Aalten.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant