SamenLoop voor Hoop: terugblikken en vooruitzien

Algemeen

BRONCKHORST - De eerstvolgende informatieavond voor de SamenLoop voor Hoop Bronckhorst is op donderdag 24 mei. Deze avond wordt gehouden in de Looschool aan de Cosmeastraat 2 in Zelhem. Aanvang 20.00 uur, vanaf 19.30 is de inloop.

De aangemelde teams zijn druk doende om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor de SamenLoop. Een groot initiatief was het benefietconcert Spöllen tegen kanker op 22 april. Deze middag heeft ruim 3.300 euro opgebracht. Voorzitter Dirk Hiddink blikt terug op een mooie, maar ook warme zondag in Ons Huis in Hengelo. Mart Riethorst en zijn personeel richtten de zaal in voor alle gasten en medewerkers van HeCa bouwden het podium op en verzorgden het geluid en licht. Op het podium speelden de Iesellander muzikanten in klederdracht hun egerländer muziek. Jan Ottink, Susan Waanders en Raimond Surquin brachten luisterliedjes. Old Ni-js speelde tot ieders plezier vooral oude nummers van Normaal. Tot slot kwam BohFoiToch op de bühne met meezingers.

"Het was 's morgens nog rustig, maar gaandeweg de dag nam het publiek in aantal toe. Het was dan ook uitzonderlijk mooi weer en er waren vele andere activiteiten in de omgeving," weet Dirk nog. "Toch kunnen we terugblikken op een zeer geslaagde middag met meer dan zes uur muziek. In de pauzes tussen de optredens werd er een verloting gehouden met hele mooie prijzen gesponsord door de middenstand uit heel Bronckhorst. We willen al deze sponsoren nogmaals hartelijk danken."

Alle muzikanten, de bands (met de begeleiding), maar ook HeCa en andere vrijwilligers hebben zonder enige betaling aan dit benefietconcert bijgedragen. Verder heeft Ons Huis /Mart eten & drinken de kosten van de kaarten, de PR en de zaal voor haar rekening genomen en een bedrag van 500 euro geschonken. Dit tezamen met de opbrengst van de verkochte kaarten en de verloting bracht 'Spöllen tegen kanker' ruim 3.300 euro op voor de SamenLoop voor Hoop Bronckhorst. "We willen iedereen die ook maar op enigerlei wijze heeft bijgedragen hartelijk danken voor dit geweldige bedrag."

Informatieavond 24 mei
Tijdens deze informatieavond wordt er (nieuwe) informatie gegeven over de SamenLoop. Daarnaast zal Elma Renken iets vertellen over Inloophuis Oude IJssel te Doetinchem en Gerrie Evers zal vertellen hoe het entertainmentprogramma er op 9 en 10 juni uit zal zien.

Aanmelden als Team, Teamlid, Eregast of Vrijwilliger kan via de site. Meer informatie ook op Facebook.


www.samenloopvoorhoop.nl/bronckhorst

facebook: Samenloop voor Hoop Bronckhorst

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant