Cor ten Barge (l.) overhandigt de presentatiegids aan burgemeester Annemieke Vermeulen in bijzijn van Murat Nergiz. Foto: Willem Feith / Feith Fotografie
Cor ten Barge (l.) overhandigt de presentatiegids aan burgemeester Annemieke Vermeulen in bijzijn van Murat Nergiz. Foto: Willem Feith / Feith Fotografie

Eerste exemplaren presentatiegids Nationale Bokbierdag uitgereikt

Algemeen

ZUTPHEN - Terwijl de zomer zich aankondigt is het team van de Nationale Bokbierdag al een maand of drie in voorbereiding op de grote dag. Op zondag 7 oktober staat Zutphen voor de 22ste keer in het teken van het bokbier. Dit jaar weer als vanouds met de grote nostalgische optocht.

Dat maakte Cor ten Barge, voorzitter van de Stichting Nationale Bokbierdag, woensdag 16 mei bekend bij de feestelijke uitreiking van de eerste presentatiegidsen aan burgemeester Annemieke Vermeulen en Murat Nergiz, directeur van Buro MK, dit jaar voor de tweede maal hoofdsponsor van het grootste evenement van Zutphen.

Ten Barge: "Samen met onze trouwe sponsor Print2Pack hebben we een presentatiegids gemaakt. Hierin staat alle informatie over het programma van de Nationale Bokbierdag en de sponsormogelijkheden. We hebben de begroting voor dit jaar nog niet rond, maar we hebben voldoende vertrouwen om vol gas door te gaan met de voorbereidingen en de sponsorwerving. Voor elk bedrijf - groot en klein - hebben wij diverse mogelijkheden."

Bedrijven met interesse om te sponsoren, kunnen een presentatiegids aanvragen via info@bokbierdag.nl. Meer info ook op de site.


www.bokbierdag.nl

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant