Joris Linssen treedt op met de band Caramba. Foto: Fotograaf: Henry Krul
Joris Linssen treedt op met de band Caramba. Foto: Fotograaf: Henry Krul

Joris Linssen en Caramba in de Hengelose Remigiuskerk

HENGELO - Presentator Joris Linssen (bekend van tv-programma's als Hello Goodbye) heeft nóg een passie: Mexicaanse muziek. Samen met zijn 'amigos' vormt Linssen de succesvolle band Caramba, bekend vanwege haar opzwepende Mexicaanse ritmes in combinatie met Nederlandse teksten. Op zaterdag 26 mei treedt Joris Linssen & Caramba op in de Hengelose Remigiuskerk. Aanvang 20.00 uur, kerk open 19.30 uur.

Linssen is al zijn hele leven groot fan van Mexicaanse muziek. Bij deze swingende en opzwepende muziek draait het allemaal op passie en liefde. Heel bijzonder: de muziek klinkt onvervalst Mexicaans, maar de teksten zijn in het Nederlands. Een unieke combinatie die uitstekend werkt.

Ook succes in Mexico
Joris Linssen & Caramba bestaan sinds 1999 en ze brachten een indrukwekkende reeks albums uit en wonnen overal prijzen. Hoogtepunt in de Caramba-historie: een tournee door Mexico. "Dat was magisch," verzucht Linssen. "Eindelijk klonk de muziek waar ze thuishoort!" Het Mexicaanse publiek was al net zo enthousiast als het Nederlandse. Dat bewijst dat Linssen & Caramba de Mexicaanse 'peper' heel goed in hun optredens weten te brengen.

Virtuoos accordeonspel en prachtige samenzang
Reken op een daverend concert met zang en mooie verhalen van Linssen, en virtuoos accordeonspel van Marcel van de Schot. Plus schitterende samenzang van alle vijf bandleden. Caramba brengt elke zaal aan het swingen, dat zal in de Remigiuskerk niet anders zijn.

Kaarten voor 15 euro te koop via: www.vriendenhengeloseremigiuskerk.nl, Ons Huis Hengelo Gld, en bij bestuursleden van de Vrienden. Plus: kaartverkoop bij de deur, maar op is op.

Meer berichten