5e divisie 3de ronde meisjes Achilles: (v.l.n.r.) Coco, Naomi, Melieke, Isis, Tess, Nicky en Ise. Foto: PR
5e divisie 3de ronde meisjes Achilles: (v.l.n.r.) Coco, Naomi, Melieke, Isis, Tess, Nicky en Ise. Foto: PR

Finaleplaatsen voor turnsters Melieke, Ise en Coco

Algemeen

HENGELO/DOETINCHEM – Turnsters Melieke Hiddink, Ise Wissink en Coco Hoenink van Achilles Hengelo behaalden in de derde voorronde van de 5e divisie op 15 april in Doetinchem een finaleplek voor 26 mei in Winterswijk.

Ise Wissink, Instap D2, turnde een nette wedstrijd op de vloer, een 13.500 score. Haar resultaat was een mooie 14de plaats op de eindlijst en goed voor een plek in de finale.
Isis van Leussen, Instap D2, turnde de handstand op balk en overslag op vloer. Zij behaalde deze dag op vloer een 12.850. In een groot deelnemersveld stond ze op een 20ste plaats.
Nicky Veenhuis, Pupil 2 D2, turnde een overslag over de kast, goed voor 12.850. Op de andere onderdelen turnde ze zeer netjes, een 18de plaats als eindresultaat.
Tess Barink, Pupil 2 D2, turnde goed en behaalde met sprong 12.425 en vloer 11.350. Haar netjes en strak turnen werd beloond met een mooi 21ste plaats op de ranglijst.
Coco Hoenink, Senior –E, turnde niet onverdienstelijk en behaalde met een 1ste plaatst op brug en een 3de op sprong. Zij verdiende een finaleplek voor 26 mei.
Melieke Hiddink en Naomi Plant, Jeugd 2 - G waren sluiters van de dag. Zij urnden beide een goed resultaat waarbij Naomi een prachtige overslag over de Pegasus liet zien. Haar eindscore was een 13de plaats.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant