Teampresentatie Performance Racing Achterhoek met Joey den Besten. Foto: Henk Teerink
Teampresentatie Performance Racing Achterhoek met Joey den Besten. Foto: Henk Teerink

Team presentatie Performance Racing Achterhoek

HENGELO - Voorafgaand aan het wegrace seizoen 2018 zal het Performance Racing Achterhoek (P.R.A.) op zaterdagavond 28 april een team presentatie houden. Tonny en Arno Wassink die het team runnen, zullen het een en ander vertellen over hun plannen in 2018.

Joey den Besten en Ilja Caljouw zijn de rijders binnen het team van Wassink uit Hengelo Gld. Victor Steeman zit ook in de stichting van het P.R.A. maar kan helaas die avond niet aanwezig zijn in verband met race verplichtingen in Duitsland. Naast deze heren zal er ook een satelliet team voorgesteld worden met Johan Fredriks als coureur. Fredriks zal in dezelfde kleuren gaan uitkomen als Den Besten en Caljouw. Naast de heren op het asfalt zal MX crosser Marco Leerink aanwezig zijn. Hij zal het een en ander uitleggen over zijn cross activiteiten voor het komende seizoen. Marcel Beerten is deze avond de speaker en zal de rijders interviewen evenals vader en zoon Wassink. Belangstellenden zijn van harte welkom om de presentatie bij te wonen.

De aanvang van de avond is rond 20.00 uur op het industrieterrein van Hengelo in bedrijfshal Boeze aan de Nijverheidsweg 30, 7255 PZ in Hengelo Gld.

Meer berichten