Nieuw zwemseizoen van het Burg. Kruijffbad in Steenderen kan van start. Foto: Marjan Lijftogt
Nieuw zwemseizoen van het Burg. Kruijffbad in Steenderen kan van start. Foto: Marjan Lijftogt

Opening zwembad Steenderen wordt vrolijk festijn

STEENDEREN - Zonnig weer, gepimpte en schone accommodatie, zwemwater opgewarmd tot 29 graden: het Burg. Kruijffbad in Steenderen is helemaal klaar voor de grote opening op zaterdag 21 april om 12.30 uur. Vanzelfsprekend wordt dat weer een groot feest, iedereen is welkom.

Vrijwilligers en medewerkers zijn al maanden enorm hard aan het werk om te zorgen dat het zwembad er ook dit jaar weer spik en span uitziet. Er zijn weer vele abonnementen, zwemlessen en aquasporten verkocht, en dat is fantastisch want dat helpt het voortbestaan van het zwembad. Opgeven daarvoor kan trouwens ook nog steeds.

Gratis drinken en wat lekkers
Zaterdagmiddag 21 april is het eindelijk zo ver: de poort gaat open. Het openingsfeest begint om 12.30 uur. Voor iedere aanwezige wordt een ballon aan een heeeeel lang touw gedaan, alle kinderen mogen een naamkaartje aan een ballon maken. Bestuurslid Marijke Melsert zal een openingswoordje houden en daarna gaan ze touwtje trekken. Degene waarvan het naamkaartje eruit wordt getrokken, kan rekenen op een mooie prijs tijdens de eerste Dokkie Disco op zaterdag 19 mei. Er gaan dus geen ballonnen de lucht in zoals eerder is vermeld! 

De vaste medewerkers zullen de poort officieel openen; het nieuwe zwemseizoen kan weer van start. Tussen alle feestelijkheden door zorgen dansers van Urban Dance voor extra vertier. Iedereen is van harte welkom om de opening bij te wonen. De hele middag is er gratis koffie, thee, limonade met iets lekkers voor iedereen.


www.zwembadsteenderen.nl

Meer berichten