Leerlingen van CBS Bekveld. Foto: PR
Leerlingen van CBS Bekveld. Foto: PR

Open dag CBS Bekveld

Algemeen

BEKVELD – Christelijke Basisschool Bekveld is een school 'tussen het groen.' De afgelopen jaren was er een groeiende belangstelling voor deze school en het gegeven onderwijs.

De maatschappij waarin de kinderen straks als volwassenen gaan participeren, vraagt om andere vaardigheden dan in het verleden, al blijven de basisvaardigheden rekenen, taal en lezen een prominente plek binnen onze school vervullen. Het onderwijs van CBS Bekveld ontwikkelt zich mee om aan die veranderende vraag te voldoen. Voorbeelden hiervan zijn: Engelse taal in alle groepen en voor de zaakvakken thematisch onderwijs in de vorm van I.P.C. Deze vorm van onderwijs richt zich onder andere op het ontwikkelen van vaardigheden, inzicht en het doen van onderzoek. Kunstzinnige vorming, motoriek, mens en samenleving en het internationale aspect hebben hierbinnen ook een plek en wordt het schooljaar met een leergang programmeren gestart.

Deze ontwikkelingen vragen ook om aanpassingen binnen en buiten ons gebouw. De komende maanden zal de speelplaats een metamorfose ondergaan met als thema: spelen, ontdekken en presenteren. Binnen krijgt de centrale hal een nieuwe inrichting gebaseerd op onze onderwijsbehoefte.

Wie meer wil weten over CBS Bekveld is van harte welkom op de open dag op 5 april. Tussen 9.00 en 12.00 uur staan de deuren open, of maak een afspraak voor een informatief gesprek.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant