Suus Jansen. Rebecca Brouwer en Ysolde Kalkers. Foto: Mandy Mennink
Suus Jansen. Rebecca Brouwer en Ysolde Kalkers. Foto: Mandy Mennink

Vele prijzen voor DOG Baak in eigen huis

Algemeen

STEENDEREN - Op zaterdag 24 maart was het dan eindelijk zover: de jongste leden van de gymafdeling van DOG Baak mochten hun 'thuiswedstrijd' turnen. Samen met de Sperwer uit Hummelo organiseert DOG al jaren deze turnwedstrijd, dit jaar werd het gehouden in Steenderen. De opkomst was enorm met bijna 200 deelnemers; een grote opkomst van alle bekende, omliggende gymverenigingen.

In de eerste wedstrijdronde was het de beurt aan alle recreatiemeisjes van de zaterdaggym. Ze hebben enorm genoten en ze hebben het ook goed gedaan. In de diverse leeftijdscategorieën werden prijzen gehaald en geregeld was het podium gevuld met alleen maar DOG Baak: Hanna Brouwer en Ysolde Kalkers werden derde, Ziva Wunderink, Anne Letink en Suus Jansen tweede en Evi Konings, Jade Derksen en Rebecca Brouwer eerste. In de andere baan turnde Sara Wolbrink mee in de zesde divisie. Ook zij turnde keurig en met veel plezier. Sara werd achtste.
De tweede ronde was de beurt aan de meiden van de pre-selectie. Met wat nieuwe onderdelen wisten zij ook prima resultaten neer te zetten. Signe Westing behaalde een achtste plaats en Minke Dokman turnde zich naar een keurige vijfde plaats. Maudi Franken mistte net het eremetaal en eindigde als vierde. Jitske Fransen mocht de bronzen medaille in ontvangst nemen. Lise Reindsen werd tweede en Noa Wunderink werd knap eerste. De laatste wedstrijdronde kwamen Tessel Wolbrink en Flore Jolink in actie. Er was hard geoefend in de trainingen en dit wierp zijn vruchten af. Flore liet een mooie vooruitgang zien op de brug en balk. Ze eindigde als achtste en Tessel werd keurig veertiende in een groot deelnemersveld.
Stipt om 16.30 uur was de wedstrijd afgerond. De organiserende verenigingen kijken terug op een prima verlopen turnwedstrijd, strak georganiseerd en met veel mooie resultaten.


Meer info en foto's www.dogbaak.nl

Ziva Wunderink, Evi Konings en Hanna Brouwer. Foto: Mandy Mennkink
Lise Reindsen, Noa Wunderink en Jitske Fransen. Foto: Mandy Mennink

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant