Mevrouw Gr. Roessink wordt voor haar zestig jarig lidmaatschap gehuldigd door voorzitter Rita van de Kamp. Foto: Willy Maandag
Mevrouw Gr. Roessink wordt voor haar zestig jarig lidmaatschap gehuldigd door voorzitter Rita van de Kamp. Foto: Willy Maandag

Passage huldigt 3 dames: 50- 55- 60 jaar lid.

Algemeen

HENGELO - Christelijke maatschappelijke vrouwenbeweging Passage afd. Hengelo hield op 21 februari haar jaarvergadering. Vijftig dames waren met dit bijzonder koude weer gekomen. De opening was in handen van voorzitter Rita van de Kamp. Na een overdenking en het gedicht 'leer mij waarden' volgde het officiële gedeelte.

Het jaarverslag van 2017 door secretaris Willy Maandag werd goed bevonden, en daarna werd het financiële plaatje van penningmeester Rikie Abbink door haar toegelicht. De kascommissie bestaande uit G. Tekelenburg en J. v.d. Velde waren tevreden. Er is een goed beleid gevoerd. R. Abbink is aftredend maar wil nog een jaar doorgaan bij gebrek aan opvolging. Daarvoor werd zij met applaus en een bloemetje bedankt.
Staande werden twee overleden leden herdacht: mevrouw Hiddink- Besselink en mevrouw Ruesink-Hiddink. Passage heeft op dit moment, na zes nieuwe leden welkom te hebben geheten 78 leden. Interne zaken werden besproken.
Dan is er een jubilerende mevrouw T. Jansen-Gr. Nuelend, vijftig jaar lid. Zij wordt in augustus 98 jaar. Ze was, en dat is begrijpelijk niet aanwezig. Mevrouw A. Weyers-Smeenk is 55 jaar lid. Ook zij is om gezondheidsreden niet aanwezig. Tot slot mevrouw H. Gr. Roessink-De Vries: zestig jaar lid. Zij wordt in april 92 jaar en is nog in prima gezondheid. Ze is mede-oprichtster van Passage, wat toen C.P.B. heette. Samengaand met C.B.T.B. waarvan ze toen ook nog in de ruilverkavelingscommissie zat. Samen met haar man woont ze nog heerlijk vrij in het buitengebied van Hengelo. Alle drie dames kregen een mooie bos bloemen en theeglas met inscriptie van Passage en de eigen naam. Na de pauze werd er nog een film vertoond.
Rita beëindigde de avond met het gedicht 'morgen' en wenste iedereen wel thuis.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant