Met een grote wisselbeker op zak, is Daniël Menkveld de eerste deelnemer voor Grand Slam Of Pax Editie 2019. Foto: PR
Met een grote wisselbeker op zak, is Daniël Menkveld de eerste deelnemer voor Grand Slam Of Pax Editie 2019. Foto: PR

Daniël Menkveld wint eerste editie Grand Slam Of Pax

HENGELO - Vrijdag 2 februari werd de eerste editie van de Grand Slam Of Pax gespeeld op Sportpark 't Elderink. De kantine van de voetbalvereniging was omgebouwd tot dartruimte. Met veertig deelnemers, verdeeld over vijf borden was er een groot deelnemersveld. Daniël Menkveld wist in de finale zijn tegenstander te verslaan en ontving de wisselbeker.

Vanaf 20.00 uur werden de eerste pijlen gegooid en zat de sfeer er gelijk goed in. Dit mede dankzij DJ Jordy. Bij vele partijen was de spanning enorm en het niveau om over naar huis te schrijven. Uiteindelijk was het rond 02.00 uur tijd voor de grote finale. Wesley Rouwenhorst, goed voor drie 180'ers, moest het opnemen tegen Daniël Menkveld. Saillant detail: veertien jaar geleden werd er voor het laatst een darttoernooi georganiseerd voor leden van Pax. De toen 14-jarige Daniël Menkveld wist deze overtuigend te winnen. Daniël was voor deze finale dus de officiële titelhouder. In de finale werd het niveau opgeschroefd en lieten beide heren zien dat ze terecht in de finale stonden. Uiteindelijk moest er een beslissende vijfde set gespeeld worden. Met een dubbel 16 einde, wist Daniël Menkveld de wedstrijd naar zich toe te trekken.

Met een grote wisselbeker op zak, is hij de eerste deelnemer voor Grand Slam Of Pax Editie 2019. Hier mag hij zijn welverdiende kampioenschap verdedigen.
Een geslaagd toernooi en een mooi begin van een nieuwe traditie. Dank gaat uit naar alle vrijwilligers die hun vrije tijd opgeofferd hebben om er een geweldige avond van te maken.

Meer berichten
 

Nieuwsoverzicht

Meer berichten