Wie wil ook de borstcrawl leren? Foto: Achterhoekfoto.nl/Liesbeth Spaansen
Wie wil ook de borstcrawl leren? Foto: Achterhoekfoto.nl/Liesbeth Spaansen

Op de wensenlijst: een cursus borstcrawl

STEENDEREN - De vaste medewerkers en vrijwilligers van het Burg. Kruijffbad in Steenderen trekken zich niets aan van de vorst en werken stug door aan de opening van het zwembadseizoen. Het warme openluchtzwembad timmert de laatste jaren flink aan de weg en heeft daarmee ook al flink veel successen behaald. Stilzitten is echter achteruitgang dus de vaste medewerkers hebben al weer diverse nieuwe ideeën om het doelgroepenaanbod op het zwembad uit te breiden.

Cursus borstcrawl of ouder-en-kind zwemmen?
Op de homepage van de website is een enquête geplaatst om de belangstelling van de bezoekers te toetsen. De plannen zijn bijvoorbeeld een speciale cursus borstcrawl; die vraag is ontstaan na de succesvolle zwemmarathon aan het eind van het seizoen. Ook blijkt er vraag te zijn vanuit deelnemers aan triatlons of recreatieve zwemmers die simpelweg hun slag willen verbeteren.
Verder denkt het zwembad aan lessen ouder-en-kind zwemmen voor de kinderen die nog te jong zijn voor zwemles als goeie voorbereiding op diploma zwemmen en om kinderen goed watervrij maken. Zou je daar aan meedoen? Wat lijkt je wel of juist niet prettig?
De enquête is ook bedoeld voor deelnemers aan het bestaande aanbod met trimzwemmen, aquajoggen en Meer Bewegen Voor Ouderen (MBVO). Wat gaat goed en wat kan anders?

Maar misschien zijn er wel ideeën voor totaal iets anders? Help het zwembad verder en vul de enquête in.


www.zwembadsteenderen.nl

Meer berichten