D3 meisjes Eline Veenink, Daphne de Greef, Jasmijn Stoverinck, Lieke Hoebink, Nikky Peelen, Nikki van Aken. Foto: PR
D3 meisjes Eline Veenink, Daphne de Greef, Jasmijn Stoverinck, Lieke Hoebink, Nikky Peelen, Nikki van Aken. Foto: PR

Sabine Reezigt behaalt eerste plaats met vloeroefening

Algemeen

HENGELO - De eerste turn-wedstrijd 6e divisie voor Achilles meisjes instap, pupil 1 D3 en Jeugd 2 supplement H is gehouden in Harfsen. De organisatie was deze dag in handen van S.V. Harfsen.

De D3 meisjes Eline Veenink, Daphne de Greef, Jasmijn Stoverinck, Lieke Hoebink, Nikky Peelen, Nikki van Aken, gingen van start op sprong en balk, daarna naar brug en vloer. Wat waren ze allemaal zenuwachtig. Zelfs de juffen Joyce, Bianca en Betty, want zouden de meisjes alles nog weten wat ze geleerd hadden?
Na het Olympisch jaar zijn alle oefeningen voor zowel dames als heren aangepast, uitvoeringen veranderd en eisen zijn hoger. Bij sprong ging het allen goed af met mooie zweefrollen en handstand-plat, bij balk op het eerste toestel werden er verschillende onderdelen vergeten, heel jammer. Maar op de volgende toestellen ging het voor allemaal super goed. Het resulteerde in een mooie einduitslag; Jasmijn vierde, Eline vijfde, Lieke zevende,Daphne achtste, Nikky veertiende en Nikki vijftiende, plaats. Netjes geturnd meisjes allen in en bij de top 10, top!

Later op de dag de derde wedstrijd voor Sabine Reezigt. Zij turnt Jeugd 2 supplement H (keuze oefenstof). Haar beste oefening was op vloer, het nette werken werd in de einduitslag beloond met een prachtige eerste plaats, een podiumplaats. Super Sabine.

Op naar de tweede wedstrijd in het Rayon waar ze alle prestaties nog kunnen verbeteren, maar vooral super veel plezier aan het turnen mogen beleven.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant