Voorzitter KBO Keijenborg Marijke Hilderink (m.) gaf bloemen aan Paulien Gasseling en Theo Schoenaker. Foto: Fons Stapelbroek
Voorzitter KBO Keijenborg Marijke Hilderink (m.) gaf bloemen aan Paulien Gasseling en Theo Schoenaker. Foto: Fons Stapelbroek

KBO Keijenborg neemt afscheid van bestuursleden

Algemeen

KEIJENBORG - De leden van de KBO Keijenborg kwamen op 24 januari in De Horst bijeen voor de jaarvergadering. Vooraf was er koffie en de cake werd aangeboden door Dorpshuis De Horst.

Voorzitter Marijke Hilderink opende de vergadering en herdacht de overledenen van het afgelopen jaar. Een nieuw jaar 2018 ligt voor hen met voor de KBO een heuglijke gebeurtenis, de viering van het vijftigjarig bestaan in het weekend van 24 en 25 februari, zie de info op de website.

De notulen van 2017 werden voorgelezen en met algemene stemmen goedgekeurd. Vervolgens gaf de penningmeester toelichting op de financiële zaken. Een woord van dank ging ook naar de sponsoren en de instellingen die door middel van subsidie een bijdrage hebben verleend om de vele activiteiten mogelijk te maken. Het Internet Café, onderdeel van KBO, kon hierdoor enkele laptops en iPads aanschaffen. Verder werd er een beamer aangeschaft, deze staat bij De Horst en is daar ook beschikbaar voor andere verenigingen.
De aftredende bestuursleden Paulien Gasseling en Theo Schoenaker ontvingen van de voorzitter een bos bloemen en een envelop als dank voor het vele werk dat zij voor KBO Keijenborg gedaan hebben. De voorzitter roemde Theo om zijn 'heldere blik' in vergaderingen, verder stond hij klaar om te klussen en voor inval bij vele activiteiten was hij altijd beschikbaar. Paulien kenschetste zij als een 'rots in de branding' door onuitputtelijk doorzettingsvermogen, digitaal vaardig en met een open oog voor sociale aspecten. Als opvolgers werden Carolien Hennink en Francy Wicherink voorgedragen.
De voorzitter vestigde nog eens extra de aandacht op de duo-fiets, die na afspraak, gratis te gebruiken is. Contactpersonen hiervoor zijn Rikie Scheers, 06-40925644 en Truus Buil, 06-23858770.
Na het officiële gedeelte was er ruimte voor plezier en ontspanning. Er was een optreden van de Neighbour Sisters, een zingend dames duo uit Gorssel. Zij brachten een gevarieerd repertoire van deinende meezingers tot ontroerende luisterliedjes. Alles op ludieke wijze aan elkaar gepraat.
KBO is een levende vereniging in Keijenborg, dat in 2017 circa twintig nieuwe leden mocht verwelkomen.


www.kbokeijenborg.nl

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant