Nodox staat op het podium van het Theater onder de Molen. Foto: Liesbeth Spaansen
Nodox staat op het podium van het Theater onder de Molen. Foto: Liesbeth Spaansen

Nodox hoeft podium niet te delen

Algemeen

VORDEN/LINDE - Theater Onder de Molen presenteert zondagmiddag 21 januari de band NODOX. Deze vrolijke muzikale heren hebben vorig jaar het theater tijdens de zomercarrousel al eens behoorlijk op stelten gezet en werd dus tijd om de band voor een volledig programma te boeken.

NODOX speelt vooral covers uit de 60-er en 70-er jaren. Een beetje blues, wat country, folk en een vleugje jazz. Het maakt ze niet uit als ze het maar een beetje naar hun hand kunnen zetten. Het plezier dat ze in het spelen ervaren slaat dan al snel over op het publiek. NODOX is een 'jonge' band met doorgewinterde muzikanten. Na een aantal jaren van "we moeten eens samen wat gaan doen" is het er in 2013 van gekomen. Lekker rustig akoestisch thuis samen muziek maken. Er was meteen een klik en al gauw klonk het zo lekker dat ze vonden dat het de moeite waard was om anderen er ook van te laten genieten. Het eerste optreden smaakte naar meer en al gauw werden ze regelmatig gevraagd voor feestjes, festivals en muziekavondjes.

Dit optreden is 21 januari in het theater aan de Lindeseweg 29 in Vorden (buurtschap Linde) en begint om 15.00 uur. De toegangsprijs is 10 euro, exclusief consumpties. Reserveren via de website.


www.theateronderdemolen.nl

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant