Foto: PR
Foto: PR
advertorial

Scheiden doe je samen

Algemeen

'Scheiden doe je samen' heeft al meer dan tien jaar een zeer compleet pakket om uw scheiding zorgvuldig af te kunnen wikkelen.

Inge Bosveld, gecertificeerd MfN mediator, vertelt: "Er wordt ons wel eens gevraagd wat onze 'kracht' is. Zeker weten doe je het natuurlijk nooit, maar ik weet wel dat het feit dat wij een familiebedrijf zijn, zelf te maken hebben gehad met een scheiding, de kindercoach, mijn dochter is, dus ook 'kind van gescheiden ouders'. Wij zijn dan ook in staat om over te brengen dat wij begrijpen wat mensen meemaken tijdens een scheidingsprocedure. Hoe zakelijk een scheiding ook kan zijn, vooral emotioneel gezien doet een scheiding nogal wat met je."

Bij Bosveld weten zij dan ook goed waar je allemaal mee te maken kunt krijgen bij een scheiding, maar vooral wat er allemaal verkeerd kan gaan als de zaken niet goed geregeld worden. Johan Bosveld, de man van Inge, neemt alle financiële en fiscale vraagstukken, alsmede het complete alimentatieverhaal voor zijn rekening, daar waar Inge het volledige juridische gedeelte voor haar rekening neemt. Denise van Oosterhout is de kindercoach en zij kan uw kinderen op een goede manier door dit proces begeleiden. Tevens begeleidt Johan cliënten ook nog eens bij het aanvragen van toeslagen en aanvragen/aanpassen voorlopige aangifte inkomstenbelasting. Qua tarieven kunt u bij Bosveld kiezen voor een uurtarief of een vast 'all-in' tarief. Daarbij is het kennismakingsgesprek geheel kosteloos en vrijblijvend.

Meer informatie op: www.scheidendoejesamen.nl

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant