Grote bengels Alex en Eddy zijn onlosmakelijk verbonden met het Bengelbal, maar nemen toch afscheid. Foto: Achterhoekfoto.nl/Paul Harmelink
Grote bengels Alex en Eddy zijn onlosmakelijk verbonden met het Bengelbal, maar nemen toch afscheid. Foto: Achterhoekfoto.nl/Paul Harmelink

Feestelijk Bengelbal 2018 met afscheid van grote Bengels

OLBURGEN - Op 4 februari 2018 staat Zaal Kraantje Lek in Olburgen weer op z`n kop. De organisatie is weer volop aan de gang. Enkele grote Bengels hebben helaas afscheid genomen, maar er is een nieuwe, jonge enthousiaste lichting grote Bengels bij gekomen, met nieuwe, frisse ideeën.

De middag start met een korte optocht door het dorp met muziek, prinsenpaar in paard en wagen, bakfiets, dansmarietjes en vele verklede kinderen. Aangekomen bij kraantje lek worden buttons met nummers uitgedeeld om het nieuwe prinsenpaar te kiezen via rad van fortuin.

Dan volgt er een gezellige middag voor de kinderen.
Deze middag heeft een leuk gevuld programma.
Een optreden van de dansmarietjes, de verkiezing van het nieuwe prinsenpaar, de talentenjacht en daarnaast vooral veel dansen, de polonaise en plezier.

Het programma wordt door de grote Bengels Eddie en Alex aan elkaar gekletst. Na jaren lang inzet plezier en enthousiasme, geven Alex en Eddie aan te stoppen. Op 4 februari geven ze het stokje door, en ja aan wie? Dat wordt spannend. Deze middag worden de nieuw Bengels bekend gemaakt.

De organisatie heeft er zin in en hoopt op een grote opkomst van kleine verklede Bengels. Voor het opgeven voor de talentenjacht, bel 06-47233120.


Meer berichten
 

Nieuwsoverzicht

Meer berichten