Winterwandeltocht met Koninklijke muziekinstuif

Winterwandeltocht met Koninklijke muziekinstuif

HENGELO - Koninklijke Harmonie Concordia zal op zondag 17 december de kerstdagen inluiden met de inmiddels traditionele winterwandeltocht. Deze gaat door het buitengebied van Hengelo. Er kan gestart worden tussen 11.00 en 12.30 uur, vanaf muziekgebouw De Hietmaat aan de Zelhemseweg 15.

De afstand is een kleine tien kilometer en de kosten voor deelname bedragen 3,50 euro per persoon. Onderweg is er een gezellig rustpunt ingericht waar de wandelaars onder het genot van vrolijke muziek een drankje aangeboden krijgen.
Vanaf 13.00 uur is er een gezellige muziekinstuif te bezoeken in het gebouw. Van jong tot oud, solo of met elkaar, er zal door meerdere muzikanten muziek gemaakt worden. Wie moe is van de wandeltocht of voor de muziek komt, iedereen is welkom. De entree is gratis.
Naast de wandeltocht en muziekinstuif zullen kerstbloemstukken verkocht worden. Deze zijn door leden gemaakt en de opbrengst is bestemd voor instrumenten en de jeugdopleiding.
Tevens is het een mooie gelegenheid om met de vereniging kennis te maken. Wie zelf muziek wil gaan maken of kinderen heeft die het leuk vinden, kan langskomen om te informeren naar de vele mogelijkheden. Nieuwe leden zijn altijd welkom.

Van harte welkom op zondag 17 december bij De Hietmaat aan de Zelhemseweg 15 te Hengelo.


www.concordia-hengelo.nl


Reageer als eerste
Meer berichten