Start havo-atheneum brugklas Vorden

Algemeen

VORDEN - Met ingang van het nieuwe schooljaar start Achterhoek VO een brugklas havo-atheneum in Vorden. Het starten van zo'n nieuwe brugklas biedt een unieke kans om met elkaar, vanaf het allereerste begin, na te denken hoe het onderwijs en de leeromgeving van zo'n nieuwe havo-atheneum klas er uit moet komen te zien. Daarom wordt op maandagavond 18 december van 19.15 uur tot 20.30 uur op 't Beeckland een bijeenkomst georganiseerd voor leerlingen (groep 7 en 8), ouders en belangstellenden, met als thema 'ontwerp de ideale havo-atheneum school'.

Natuurlijk heeft de werkgroep al de nodige ideeën over het vormgeven van deze brugklas, maar de leden van de werkgroep vinden het belangrijk en leuk om ook ideeën van leerlingen uit groep 7 en 8, ouders en andere belangstellenden mee te nemen in het ontwerp. Zij heten iedereen dan ook van harte welkom op de werkbijeenkomst op maandag 18 december.

Deze avond is er een apart programma voor leerlingen en een apart programma voor ouders en andere belangstellenden. In beide groepen zal de werkgroep kort iets over de plannen vertellen en gaat men vervolgens samen in gesprek over hoe de nieuwe brugklas eruit moet komen te zien. Inloop met koffie, thee en limonade is vanaf 19.00 uur. Meedenken is geheel vrijblijvend.

Aanmelden voor het nieuwe schooljaar kan voor alle middelbare scholen pas vanaf 1 maart 2018 en dat geldt dus ook voor de havo-atheneum brugklas in Vorden.

Aanmelden bijeenkomst
Wie aan deze avond wil deelnemen, wordt gevraagd een mail te sturen naar Willemijn Veenes (onder vermelding van het aantal personen). De avond wordt gehouden op de locatie van 't Beeckland op Het Hoge 41, Vorden.


w.veenes@ulenhof.nl

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant