Het team van Kapsalon Susan in Steenderen. Foto: PR
Het team van Kapsalon Susan in Steenderen. Foto: PR

Kapsalon Suzan is jarig

Algemeen

STEENDEREN - Kapsalon Suzan, de kapsalon van Steenderen, bestaat vrijdag 1 december alweer vijf jaar. In november 2012 kreeg Suzanne Klaassen de mogelijkheid om kapsalon Lurvink over te nemen. Kort daarna was de overname een feit en werd de naam omgedoopt tot Kapsalon Suzan.

Suzanne en Renate zijn al sinds 2005 in Steenderen werkzaam. Drie jaar geleden werd het team uitgebreid met Preya en per december komt er nog een nieuwe collega bij om het team te versterken. Regelmatig worden er trainingen gevolgd om op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen op kappersgebied.

Het afgelopen jaar is de kapsalon overgestapt op een nieuw merk: Alcina. Alcina biedt een compleet assortiment aan haarproducten die bijdragen aan de verzorging, kleuring of styling van je haar. Elk haartype, elke haarconditie kan ermee worden verzorgd.

De kapsalon is een plek waar persoonlijke aandacht, verzorging, sfeer, advies en gezelligheid centraal staat. "Het jubileum is vooral te danken aan de klanten," volgens Suzanne. "Ze komen uit de wijde omgeving. Het belangrijkste voor de kapsalon is altijd weer te voldoen aan de wens van de klant en hem of haar steeds weer positief weten te verrassen. Het is leuk om te zien als je iemand gelukkig kan maken. Dit dat kan al zijn met een goede kop koffie of een praatje."

Om het jubileum te vieren, biedt de kapsalon de hele maand december 10% korting op een knipbehandeling en op alle producten. Tevens is er voor alle klanten een presentje.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant