Kick Off Samenloop voor Hoop

Algemeen

HENGELO - Op 9 en 10 juni 2018 vindt voor de derde keer de Samenloop voor Hoop Bronckhorst plaats. Voor het eerst wordt de Samenloop georganiseerd op de sportvelden van V. en A.V. PAX op sportpark Het Elderink in Hengelo Gld.

Samenloop voor Hoop is een initiatief van de KWF. Het is geen wedstrijd, maar een leuk, indrukwekkend en op sommige momenten een emotioneel wandelevenement. We vieren Hoop op een betere toekomst met minder kans op kanker, meer kans op genezing en een betere kwaliteit van leven voor patiënten.

Het doel van de Samenloop is zoveel mogelijk geld in te zamelen voor wetenschappelijk onderzoek naar kanker.

Op dinsdag 21 november is een Kick Off voor (toekomstige) teams, vrijwilligers en andere geïnteresseerden voor de Samenloop voor Hoop Bronckhorst 2018. Tijdens deze avond zal de nieuwe commissie zich aan u voorstellen en geven we informatie over de SamenLoop voor Hoop. Uiteraard blikken we kort terug op de Samenloop van 2013 en kijken we vooruit naar onze Samenloop in 2018. Verder informeren we u over de nieuwe manier van aanmelden en het starten van een actie via de de website. Daarnaast is er tijd om uw vragen te beantwoorden.

Bent u bezig met de samenstelling van een team, wilt u zich opgeven als vrijwilliger of heeft u andere vragen, kom dan op dinsdag 21 november naar de kantine van Sportvereniging Socii op Sportpark De Lankhorst, Lankhorsterstraat 3a in Wichmond. Aanvang van de Kick off is om 20.00 uur. Laat even via e-mail weten met hoeveel personen u naar de kick off komt.


info@samenloopvoorhoop bronckhorst.nl

www.samenloopvoorhoop.nl/bronckhorst

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant