Prins  Martin de Eerste neemt tijdens de Pronkzitting afscheid als prins  van de Keidarpers. Foto: Achterhoekfoto.nl/Liesbeth Spaansen
Prins Martin de Eerste neemt tijdens de Pronkzitting afscheid als prins van de Keidarpers. Foto: Achterhoekfoto.nl/Liesbeth Spaansen

Carnaval in Keidarp met Pronkzitting

Algemeen

KEIJENBORG - Carnavalsvereniging de Keidarpers is druk in de weer voor het Carnavalsseizoen van 2017-2018. Op vrijdag 10 november barst het weer los in Residentie Coens Tapperij met de jaarlijkse Pronkzitting waarin de nieuwe Prins van Keidarp bekend wordt gemaakt. Een verrassende Prins, die vol overgave het feestgedruis zal leiden met zijn Raad van Elf en de Dansmarietjes.

Het is het vijfde jaar nadat CV de Keidarpers een nieuwe start heeft gemaakt dus is het ook nu alweer de vijfde Prins na Joris de Eerste, Bram 2.0, Hans de Eerste en de huidige Prins Martin de Eerste. Alle vier de Prinsen hebben vol overgave en ook met heel veel plezier de afgelopen jaren hun regeerperiode genoten.
"Dit jaar een soort hernieuwd Eerste Lustrum wat uitbundig zal worden gevierd", aldus President Jan Kemp. "De Raad van Elf en de Dansmarietjes zijn er klaar voor om de nieuwe Prins bij te staan. We gaan er weer stevig tegenaan en hebben er zin in. We kijken uit naar het traditionele borden zetten bij de Prins en Adjudant, school-Carnaval , het Kinder Carnaval en het grote Carnaval in februari."
De Pronkzitting begint om 21.00 uur en de bekendmaking van de nieuwe Prins is om 11 voor 11. Feest DJ Bachie, bekend van onder andere TT-festival Assen, Achterhoekse Oktober-feesten, Radstake Varsseveld staat garant voor een mooi knallend Carnavalsfeest.
Komt allen en vier het feest mee bij Coens Tapperij. Alvast een driewerf Alaaf.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant