Hengelo is weer in de ban van het stratenvolleybaltoernooi. Foto: Wesley Kok
Hengelo is weer in de ban van het stratenvolleybaltoernooi. Foto: Wesley Kok

Programma Jentha Fysiotherapie DVO Stratenvolleybaltoernooi bekend

Algemeen

HENGELO - Sinds afgelopen september is Hengelo weer in de ban van het stratenvolleybaltoernooi. Teams die vorig jaar mee hebben gedaan heropenen hun volleybalgroepsapp en de jeugd die dit jaar voor het eerst mag meedoen, heeft de indeling van het team al gereed en meldt zich aan op de eerste dag van inschrijving. De trainingen zijn alweer in volle gang.

Vorig jaar, het veertigjarig jubileum van het toernooi, schreven zich een record aantal teams in: 90. En ook dit jaar heeft een ieder zich weer massaal opgegeven voor het sportieve toernooi in de wintermaanden. In totaal hebben zich wederom 90 teams opgegeven. Er zijn helaas een aantal oude teams afgevallen, maar er zijn ook nieuwe teams bijgekomen: Ke Si, Ke No, De Quakers, Kiss My Ace en Vaak bu-j te bange.
Inmiddels is het speelprogramma van het 41ste Jentha Fysiotherapie DVO Stratenvolleybaltoernooi klaar. Er zullen 353 wedstrijden gespeeld worden door 90 teams verspreid over 26 dagen. Het toernooi zal starten op zaterdag 25 november om 20.00 uur en de finale wordt gespeeld op zaterdag 27 januari 2018 vanaf 17.00 uur in Sporthal de Kamp in Hengelo.
Om alle wedstrijden in goede banen te leiden, zijn er veel vrijwilligers nodig tijdens het toernooi. Aanmeldingen voor het fluiten van wedstrijden en het verzorgen van wedstrijdleiding zijn van harte welkom via stratenvolleybal@dvohengelo.nl.
Het complete programma is te vinden op www.toernooi.nl onder Jentha Fysiotherapie Stratenvolleybal 2017/2018.


www.facebook.com/SVBDVO

twitter.com/DVOSVB

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant