Eerbetoon aan Freddy Mercury in het feestcafé tijdens Bar Gezellig. Foto: PR
Eerbetoon aan Freddy Mercury in het feestcafé tijdens Bar Gezellig. Foto: PR

Kaartverkoop Bar Gezellig is gestart

Algemeen

HENGELO - De eerste editie van Bar Gezellig nadert met rasse schreden. Op vrijdag 27 en zaterdag 28 oktober strijkt het gezelligste feestcafé van de Achterhoek neer op het parkeerterrein van Sportpark 't Elderink in Hengelo. Iedereen van 18 jaar en ouder kan dit feest mee komen vieren. De voorverkoop is inmiddels van start gegaan.

Tijdens Bar Gezellig zijn in de sfeervol aangeklede kroegtent meerdere bands, zangers en DJ's van de partij. Op vrijdagavond laten Fifty Fifty Entertainment en Premium van zich horen. Ook zal er een eerbetoon zijn aan één van de grootste legendes uit de popgeschiedenis; Freddy Mercury, de frontman van de Britse rockband Queen. Zaterdagavond treden de muzikale broers Jacko & Tristan en de Doetinchemse volkszanger Tinus Hoekstra op.
De komende weken voegt de organisatie nog diverse artiesten toe aan dit rijtje. Deze namen worden bekendgemaakt op de facebookpagina van Bar Gezellig.
Bar Gezellig is nieuw, maar de leden van de organisatie kunnen leunen op vele jaren ervaring. Na elf jaar lang Feestival in Hengelo te hebben georganiseerd, richten zij hun pijlen nu volledig op dit nieuwe evenement. Dat betekent dat bezoekers twee avonden vol frisse energie kunnen verwachten. Beide avonden beginnen om 20.00 uur.
Op 1 september is Bar Gezellig gestart met de voorverkoop. Die begon met een aantal early-bird kaarten die in rap tempo de deur uit vlogen. Kaarten zijn te koop via www.bargezellig.nl. Ook zal er binnenkort gestart worden met de verkoop bij een aantal voorverkoopadressen (zolang de voorraad strekt.)

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant