Dick Wagenvoort  zorgde voor dansmuziek. Foto: Marijke Cornelis
Dick Wagenvoort zorgde voor dansmuziek. Foto: Marijke Cornelis

Gezellige middag bij Den Bremer in Toldijk voor Seniorenvereniging S.H.S.

Algemeen

TOLDIJK - Na de buitenactiviteiten met onder andere een busreis, koetsentocht met pannenkoek en een dagfietstocht gaat S.H.S. weer met de binnenactiviteiten beginnen. Op 20 september begon de eerste bij Den Bremer in Toldijk. Deze middag is redelijk goed bezocht, niet alleen door de leden van de vereniging maar ook twee belangstellende dames uit Steenderen waren van de partij.

Door Marijke Cornelis

Op het programma stond een middag met medewerking van Dick Wagenvoort met muziek op accordeon en keyboard. Hij speelde allerlei soorten muziek, van André Rieu-repertoire tot schlagermuziek en gezellige Hollandse meezingers waarbij door de aanwezigen ook uit volle borst werd meegezongen. 'Als de klok van Arnemuiden' en 'Hup, Holland, Hup' klonken onder meer door Den Bremer. Natuurlijk kon er ook gedanst worden en de voetjes gingen dan ook regelmatig van de vloer op de klanken van een Engelse wals, de Valeta en een Foxtrot. En in polonaise trok een lange sliert mensen door de zaal.
Tussen alle muziek door las het nichtje van de heer Wagenvoort een viertal grappige gedichten met een serieuze ondertoon voor over een ouderwetse Wasseldoek, dat voor allerlei doeleinden geschikt was, de computer geen grote vriend van veel senioren is, en ze met haar gedicht over De Kliniek duidelijk liet weten dat echte schoonheid van binnen zit. Als laatste las ze een prachtig gedicht over handen voor.
S.H.S. kan terug kijken op een gezellige middag en hoopt alle leden weer te begroeten bij de nog komende activiteiten.

27 September is er nog één fietsmiddag, de laatste van dit seizoen en voor de laatste drie maanden van het jaar staan een herfstreis naar de Sallandse Heuvelrug, verhalen van de heer Eppink, Indoor-midgetgolf, en de traditionele Kerstbijeenkomst op het programma.

Advertenties doorgeplaatst vanuit Contact Bronckhorst Midden