Vier meiden verdienden de eerste prijs met Shout Out to My Ex van Little Mix. Foto: Achterhoekfoto.nl/Liesbeth Spaansen
Vier meiden verdienden de eerste prijs met Shout Out to My Ex van Little Mix. Foto: Achterhoekfoto.nl/Liesbeth Spaansen

Little Mix grote winnaar playbackshow

Algemeen

STEENDEREN – Met de Grote Playbackshow werd donderdagavond 14 september de Steenderense kermis geopend, waar de kinderen volop van genoten. De act Shout Out to My Ex van Little Mix werd uitgeroepen tot grote winnaar.

Door Liesbeth Spaansen

Mocht Rowdy Willemsen de avond openen, de presentatie was in handen van Esmee Wicherink en Pleun Steintjes. De jury, Mees Masselink, Laurie van Koot en Anouk Tromp moest de punten verdelen. Zij letten op de kleding en make-up, of de deelnemers goed hadden geoefend op het playbacken en of er aandacht was voor de choreografie.
Er stonden zeven acts op het podium. Gestart werd met Wings van Little Mix, vier kleurrijke dames met prachtige make-up brachten een mooi optreden. Bij de act Wiggle wiggle van Jason Derulo stond het podium vol jongens. Meisjes in het publiek filmden het optreden.

Vijf meisjes stonden met Wannabe van de Spice Girls in de spotlichten. Na de pauze luisterde iedereen aandachtig naar Shout Out to My Ex van Little Mix. Deze meidengroep hadden zelfs een auto meegebracht. Een mooi gedanste act It Ain't Me van Selena Gomez volgde, waarna Justin Timberlake relaxed op het podium stond voor zijn Can't stop the feeling. Het bekende Despacito van Luis Fonsi, gebracht door een groep enthousiaste dansers rond de zanger, was een mooi slot van de avond.
De juryleden gingen in overleg en in deze pauze trad Teun Uenk uit Rha op. Hij had veel succes met liedjes als Sexy als ik dans, Iedereen is van de wereld en Sing.
De derde plek werd ingenomen door Wiggle wiggle van Jason Derulo en de tweede prijs was voor Despacito van Luis Fonsi. De winnaar werd Shout Out to My Ex van Little Mix. Deze groep kreeg de grote wisselbeker en mocht nog een keer optreden.


www.steenderensekermis.nl
www.achterhoekfoto.nl


Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant