Leerlingen van de basisscholen lieten mooi handbal zien tijdens het Quintus schoolhandbaltoernooi. Foto: SV Quintus/Liesbeth Spaansen
Leerlingen van de basisscholen lieten mooi handbal zien tijdens het Quintus schoolhandbaltoernooi. Foto: SV Quintus/Liesbeth Spaansen

Quintus Schoolhandbaltoernooi van buiten naar binnen

Algemeen

HENGELO - De groepen 7 en 8 van de basisscholen in Hengelo, Bekveld en Keijenborg speelden woensdagmiddag 13 september hun schoolhandbaltoernooi in Sporthal De Kamp. Het weer deed de organisatie, leden van Handbalvereniging SV Quintus, besluiten het toernooi van buiten naar binnen te verplaatsen. Winnaars waren Jongens De Leer en Meiden OBS.

Door Liesbeth Spaansen

Na het welkomstwoordje van Rob Wentink kon het toernooi van start gaan. Op drie velden werden de wedstrijden gehandbald in een jongens- en een meisjespoule. De teams speelden enthousiast en sportief, al gingen ze wel voor de winst. De sfeer in de sporthal was heel erg goed en gezellig.

Na vele sportieve wedstrijden, met hoog niveau handbal, bedankte Rob Wentink alle kinderen voor hun deelname. Ook de vrijwillig meewerkende leden van Handbalvereniging SV Quintus, zoals die geholpen hebben met het uitzetten van de velden, scheidsrechters, dames van de wedstrijdtafel en de EHBO'er werden bedankt.

Rob maakte tot slot de uitslagen bekend en de drie beste teams van elke poule kregen een beker uitgereikt.

Uitslag
Meisjes: 1. Meiden OBS, 2. Meiden De Leer, 3. The Golden Queen (Bekveld), 4. Meiden Bernardus groep 8, 5. De Spelletjes (Bernardus).
Jongens: 1. Jongens De Leer, 2. The Kimpie Paarntje Squad, 3. De Rozengaardse Mix, 4. De Banaan Boys (Bernardus).


info@svquintus.nl

www.svquintus.nl

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant