Mountainbike Najaarstocht Vorden in 2016. Foto: Achterhoekfoto.nl/Paul Harmelink
Mountainbike Najaarstocht Vorden in 2016. Foto: Achterhoekfoto.nl/Paul Harmelink

Mountainbike Najaarstocht Vorden

Algemeen

VORDEN - Tourclub V.R.T.C. de 8 kastelenrijders Vorden houdt zondag 24 september de eerste veldrit van dit jaar. Het is een tocht door het Grote Veld, Wientjesvoort, Kranenburg, Medler en weer terug door het Grote Veld.

Er kan tussen 8.30 en 10.00 uur gestart worden bij Squash Centrum Vorden aan de Overweg 18 Vorden, telefoon 0575-551844. Men kan kiezen voor de volgende afstanden: 30, 45 of 60 kilometer. Zowel de kortere als de langere afstand hebben op camping 't Grote Veld aan de Vordensebinnenweg een pauzeplek, waar leden van de V.R.T.C. voor de nodige verzorging zorg dragen. Voor deelnemers aan de 60 kilometer is een extra zogenaamde 'doorrijpauze' in de route opgenomen. Daarna kunnen de deelnemers via zandpaden, maar ook verharde wegen hun tocht verder vervolgen richting de start.

Bij slecht weer is het mogelijk de fiets af te spuiten. Indien noodzakelijk is er E.H.B.O en een materiaalpost aanwezig. Er is uiteraard weer veel aandacht aan de route besteed. De organisatie hoopt weer veel enthousiaste deelnemers voor deze Najaarstocht te mogen begroeten.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant