Uitkijken over het water in Rotterdam. Foto: Stockfoto
Uitkijken over het water in Rotterdam. Foto: Stockfoto

Groot Kormelink Optiek trakteert op weekend Rotterdam

HENGELO – Elk jaar trakteert Groot Kormelink Optiek haar klanten op iets speciaals. Dit jaar biedt ze haar klanten de mogelijkheid een weekend Rotterdam te verdienen. In deze stad met bijzondere allure kan de gelukkige winnaar drie dagen genieten van cultuur, musea, lekker eten en uiteraard shoppen.

Marjan Groot Kormelink: "Wij verwennen onze klanten graag. Niet alleen met cadeautjes maar ook met het beste zicht op hun wereld. Daarom gaat onze zorg altijd extra verder dan de standaard oogmeting. Wij controleren ook op andere mogelijke afwijkingen, die nog niet direct voor klachten hoeven te zorgen. Groot Kormelink Optiek is het voorportaal van de oogarts. Als wij iets opmerken en vinden dat een oogarts er naar moet kijken, sturen wij klanten altijd door. Ook dat vinden wij verwennen. Een weekendje Rotterdam is dan een mooi extraatje.".

Klanten maken kans op dit weekend Rotterdam door voor 30 november een nieuwe bril te kopen. De winnaar krijgt in december persoonlijk bericht en wordt bekend gemaakt op de website.


www.grootkormelinkoptiek.nl

reageer als eerste
Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5953883&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=contactmidden.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=722,725,726" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>