DVO Stratenvolleybaltoernooi. Foto: Wesley Kok
DVO Stratenvolleybaltoernooi. Foto: Wesley Kok

Inschrijving Jentha Fysiotherapie DVO Stratenvolleybaltoernooi van start

HENGELO - In september begint voor velen het 'normale' leventje weer: vakantie voorbij, weer aan het werk of naar school en beginnen weer met sporten. En zo begint de Stratenvolleybalcommissie weer met de voorbereidingen voor het 41ste Stratenvolleybaltoernooi.

Online inschrijven
Teams kunnen zich inschrijven via de site van DVO: www.dvohengelo.nl. Onder de button 'Stratenvolleybaltoernooi' staat de link naar het inschrijfformulier. Inschrijven kan tot uiterlijk zondag 17 september 2017.
Inmiddels hebben de teamcontactpersonen een mail ontvangen met een linkje naar de site van DVO.

Nieuwe teams
Vorig jaar hebben zich 88 teams ingeschreven voor het toernooi. Bestaande teams hebben voorrang op nieuwe teams zolang ze zich op tijd opgeven. In geval van teveel deelnemende nieuwe teams is datum en tijdstip van aanmelding bepalend voor toelating tot het toernooi.

Het inschrijfregelement is terug te vinden op de site van DVO.

Het toernooi zal eind november van start gaan en de finale zal plaatsvinden in het laatste weekend van januari 2018. Kijk voor meer informatie op www.dvohengelo.nl of neem contact op met de stratenvolleybalcommissie via stratenvolleybal@dvohengelo.nl.


Volg het toernooi via:
www.facebook.com/SVBDVO
en twitter.com/DVOSVB

reageer als eerste
Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5953883&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=contactmidden.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=722,725,726" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>