Proeven van de hapjes na de kerkproeverij. Foto: PR
Proeven van de hapjes na de kerkproeverij. Foto: PR

Volop te proeven in Steenderense kerk

STEENDEREN - De Startzondag van het kerkelijk seizoen in de protestantse kerk van Steenderen trok vorige week zondag veel belangstellenden. Het thema was 'Kerkproeverij' en er was daadwerkelijk veel te proeven en te genieten.

In de eerste plaats konden de aanwezigen genieten van de zang van een combinatiekoor van het Steenderense Enjoy en het Vordense Inspiration. Maar ook kon men 'proeven' van enkele traditionele onderdelen van een kerkdienst, die door middel van filmpjes werden uitgelegd. Waarom worden aan het begin van de dienst bijvoorbeeld kaarsen aangestoken? Na afloop van de dienst in de Remigiuskerk bleek dat volop tegemoet was gekomen aan het verzoek voor elkaar hapjes mee te nemen, om daar letterlijk gezamenlijk van te proeven. Deze Startzondag smaakte naar meer: het was nog maar het begin van een kerkelijk jaar, vol van (interkerkelijke) activiteiten, georganiseerd door de beide Steenderense kerken.


reageer als eerste
Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5953883&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=contactmidden.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=722,725,726" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>