Het Handkar-Trio treedt op in Café Heezen. Foto: PR
Het Handkar-Trio treedt op in Café Heezen. Foto: PR

Topbands op het podium tijdens de Steenderense Kermis

STEENDEREN - Van donderdag 14 tot en met zaterdag 16 september wordt in Steenderen de jaarlijkse kermis georganiseerd. Naast het Lunapark met de attracties staat dit jaar ook de feesttent weer op het marktplein, wat vast en zeker zorgt voor veel gezelligheid. Natuurlijk is er ook dit jaar weer veel livemuziek. Het programma bij Café Zaal Heezen en de feesttent ziet er als volgt uit.

Donderdag 14 septemberVanaf 19.30 uur is in de tent een playbackshow. Bij Café Heezen begint de kermis op die avond met het opgeven voor het vogelschieten. Livemuziek is er bij Heezen vanaf 21.30 uur met de band The Buzz uit Zwolle. Deze nieuwe vijfmans-formatie heeft onder meer bandleden van That's What She Said, die in het verleden ook al regelmatig bij Heezen speelden. The Buzz speelt covers uit de top 2000 aangevuld met recente hits en niet te missen kneiters. Daarnaast spelen zij ook in op verzoekjes vanuit het publiek.

Vrijdag 15 september
De dag begint met het vogelschieten. De feestband Tijgerbrood zal gedurende de middag (vanaf 13.00 uur) en de avond (vanaf 21.00 uur) de muziek verzorgen.

Tijgerbrood is hèt muzikale alternatief voor alle bands die de computers op de achtergrond laten meelopen. Geen backing tracks vol met stemmetjes en instrumenten waarvan niemand weet door wie ze bespeeld worden, maar muzikanten die met hun gitaar op de rug naar de synthesizer rennen, alle sounds zelf maken en vooral geen concessies doen. Geen beroepsmuzikanten die voor de zoveelste keer hun trucje doen, maar beroepsmuzikanten die elke keer weer heel blij zijn dat ze er weer mogen staan, springen en stuiteren. En uiteraard met een onuitputtelijk feest-repertoire!
Bij Café Heezen staat vanaf 17.00 uur het Handkar-Trio. Deze coverband van het bekende Hanska Duo zet met een orgel, drumstel en zanger gegarandeerd de boel op de kop. Alle bekende klassiekers komen voorbij dus dat wordt een feest der herkenning bij Heezen.

Zaterdag 16 september
Café Heezen presenteert na de optocht de band Storm, die zeker z'n naam eer aan doet en als een wervelwind over het podium gaat. Jarenlange ervaring heeft de zes bandleden geleerd hoe een feestje te bouwen. Van nederlandstalig tot Top 40 en alles daartussen in komt voorbij.
Na Storm is het rond 19.00 uur de beurt aan Brood op de Plank XL, inmiddels dé kermis-huisband van Heezen te noemen. Deze formatie speelt in meerdere projecten en treedt al jaren (bijna) wekelijks op. Met muziek van Woodstock tot The Baseballs en weer terug hebben zij een zeer ruim muzikaal aanbod en spelen daarmee in op de sfeer van het evenement. Al voor het achtste achtereenvolgende jaar staan zij bij Heezen tijdens de kermis en ook dit jaar belooft het weer een muzikaal feest te worden waar nog lang over nagepraat wordt.
Zaterdagmiddag is er in de tent, na de prijsuitreiking van de wagens uit de optocht, een optreden van Bandje Speciaal. Zes Gelderse mannen met liefde voor muziek en feest. Met vurige passie spelen zij een repertoire van rock, pop en lovesongs tot latin, soul en disco. Zij beloven de tent op de kop te zetten.
Bandje Speciaal treedt ook 's avonds vanaf 21.00 uur weer in de tent op.

Zondag 17 september
Vanaf 14.30 is er bij Café Heezen het traditionele 'kermis begraven': onder 't genot van een drankje nog even lekker napraten over de kermis.
Bij Café Heezen is de entree gedurende alle kermisdagen gratis.

reageer als eerste
Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5953883&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=contactmidden.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=722,725,726" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>