Bert-Jan Westendorp en zijn vrouw Yvonne komen na een rondrit aan bij het zwembad in Steenderen. Foto: Liesbeth Spaansen
Bert-Jan Westendorp en zijn vrouw Yvonne komen na een rondrit aan bij het zwembad in Steenderen. Foto: Liesbeth Spaansen

Bert-Jan Westendorp neemt afscheid van het zwembad

Algemeen

STEENDEREN - In een open cabrio werden badmeester Bert-Jan Westendorp en zijn vrouw Yvonne opgehaald van huis om muzikaal begeleid door Muziekvereniging Nieuw Leven een ereronde te rijden door Steenderen. Eindbestemming was het Burgemeester Kruijffbad, beter bekend al Zwembad Steenderen, waar Bert-Jan in april zijn 25-jarig jubileum vierde. Deze middag nam hij afscheid van het bad.

Bij de hekken van het zwembad hadden zich zwemliefhebbers van Steenderen verzameld om Bert-Jan en Yvonne te verwelkomen met groot applaus. Een mooi moment als zij door de klappende erehaag wandelen naar het terras. Daar opnieuw een welkom van de voorzitter van de Stichting Sport, Cultuur en Educatie (SCE) Frans Smit. Vele felicitaties en cadeaus mogen Bert-Jan en Yvonne in ontvangst nemen en natuurlijk krijgen zij een serenade van Nieuw Leven.

"Na deze geweldige muzikale ontvangst is het aan mij de eer om je namens alle aanwezigen hier van harte welkom heten. Deze plek is je wel goed bekend. Ik denk dat we met z'n allen ontzettend trots kunnen zijn op datgene wat jij hebt betekend voor het zwembad in Steenderen. Het feit dat hier zoveel mensen zijn om jou toe te lachen, spreekt denk ik wel voor zichzelf. Wij nemen vandaag geen afscheid van jou maar het zwembad neemt afscheid van jou. Dat gaat straks voor het winterseizoen op slot. Ook Yvonne, die heeft jou heel wat uurtjes moeten missen, maar dat was geen groot probleem. Ik vraag van iedereen hier een geweldig applaus voor onze geweldige zweminstructeur en bedrijfsleider Bert-Jan."

Met een drankje en heerlijke hapjes kwamen allen gasten Bert-Jan en Yvonne nog eens de hand schudden en vele herinneringen werden opgehaald.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant