De Volleybalspeeltuin van WIK

STEENDEREN - Volleybalvereniging WIK in Steenderen start op 7 oktober met een nieuw concept voor jonge kinderen in de leeftijd van 4 t/m 6 jaar: de Volleybalspeeltuin. Bij deze leuke speelplaats gaan de kinderen verschillende activiteiten en spelletjes doen. Volleybal staat hierbij nog niet centraal, maar het gaat juist om het plezier en de algemene motorische ontwikkeling van de kinderen. Daarnaast spelen de kinderen met elkaar, waardoor ze zich ook op sociaal gebied kunnen ontwikkelen.

De Volleybalspeeltuin wordt begeleid door trainers van Volleybalvereniging WIK. Zij geven les en doen verschillende activiteiten en spelletjes met de kinderen. De eerste editie wordt gehouden op zaterdag 7 oktober van 14.00 tot 15.00 uur in sporthal Het Hooge Wessel in Steenderen. Ook op 28 oktober, 18 november en 16 december wordt een Volleybalspeeltuin georganiseerd. Deelname is gratis. Het is handig dat kinderen die mee komen doen sportkleding dragen.

Meer weten? Ga naar de website van Volleybalvereniging WIK of stuur een e-mail.


www.wiksteenderen.nl
jeugd@wiksteenderen.nl

Reageer als eerste
Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5953883&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=contactmidden.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=722,725,726" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>