De directie van beide bedrijven bij het bedrijfspand van Ten Damme op de Laarberg. Foto: PR
De directie van beide bedrijven bij het bedrijfspand van Ten Damme op de Laarberg. Foto: PR

Ten Damme BV neemt Houtvezelbedrijf All-Round BV over

Algemeen

GROENLO - Specialist in diverse bodemstrooisels en biomassa Ten Damme BV uit Groenlo heeft per 7 september branchegenoot All-Round BV uit Zelhem overgenomen. Met de overname versterkt Ten Damme haar marktpositie als leverancier van bodemstrooisels en geeft hiermee invulling aan haar ambities tot verdere groei.

Uigen Oldenboom, algemeen directeur en eigenaar van All-Round, leverancier van houtvezels en zaagsel voor de agrarische markt, is blij met Ten Damme als overnamepartner. "Bij het ontbreken van een opvolger ben ik blij dat de heren Ten Damme contact met mij hebben gezocht. In Ten Damme heb ik een gelijkwaardig bedrijf getroffen dat aansluit bij mijn ideeën, wensen en visie. In een krimpende agrarische markt en opkomende biomassamarkt is het een uitkomst om een gezamenlijke vuist te maken. Dit zorgt voor een verantwoorde marktverdieping en marktvergroting. Ten Damme is een innovatieve partner met grote ontwikkelkracht. Door onze krachten te bundelen blijven wij ook voor de toekomst de vertrouwde leverancier. Onze klanten en partners zijn in goede handen bij Ten Damme. We zullen onze vertrouwde producten blijven verkopen en daarnaast ons assortiment uitbreiden met een aantal nieuwe soorten.
De continuïteit van het bedrijf en de werkgelegenheid zijn nu gewaarborgd. De naam All-Round zal voorlopig blijven maar gaat na verloop van tijd over in Ten Damme. Voorlopig blijf ik nog het aanspreekpunt voor klanten en bedrijven."

Groei
Volgens de broers en eigenaren Willie, Henk en Johan ten Damme van Ten Damme biedt de overname mogelijkheden om grote stappen te maken en verder te groeien. "All-Round staat voor kwaliteit en is tevens een familiebedrijf. De bedrijfscultuur, een vergelijkbare klantbenadering en een zeer sterke marktpositie passen goed bij Ten Damme. De overgenomen activiteiten omvatten hout-recycling, transport en in- en verkoop van houtvezel, zaagsel en verschillende soorten fourage. Het is een complementair bedrijf en wij zijn ervan overtuigd samen met de medewerkers van All-Round beide bedrijven verder te kunnen ontwikkelen."

Ten Damme BV
Het familiebedrijf Ten Damme is al bijna veertig jaar een gerenommeerd specialist in het leveren van pure en natuurlijke bodemstrooisels in Nederland, Duitsland en België. Ten Damme levert met onze eigen vrachtauto's de houtvezel en zaagsel rechtstreeks vanaf de fabriek naar onze afnemers. Daarnaast wordt op ons bedrijf in Groenlo de houtvezel en zaagsel, nadat het meerdere keren is gezeefd en ontstoft, tot balen geperst in onze moderne persinstallatie.
Ook is Ten Damme actief in de biomassa en de levering van fourage en houtpellets. Het Achterhoekse bedrijf levert innovatieve kwaliteitsproducten en staat voor een no-nonsense instelling, een betrouwbare en servicegerichte dienstverlening en langetermijnrelaties met klanten en leveranciers.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant