Avondconcours van Rijvereniging en Ponyclub de Gompert. Foto: PR
Avondconcours van Rijvereniging en Ponyclub de Gompert. Foto: PR

De Gompert voegt bixi-rubrieken toe aan programma

HENGELO - Rijvereniging en Ponyclub de Gompert organiseerde onlangs hun jaarlijkse tweedaagse avondconcours. Het was weer geslaagd.

Donderdag 29 juni waren de paarden aan de beurt. Ruim 180 starts in de klasse BB t/m het ZZ-licht hebben deze avond de dressuurbanen betreden. Een mooi vol programma met een gezellig gevulde tent met deelnemers en toeschouwers. Fotograaf Theo Janssen heeft deze avond prachtige foto's gemaakt. Dit wordt door de deelnemers erg gewaardeerd.

Op vrijdag 30 juni mochten de ponyruiters hun beste hoefjes voortzetten. Ook hier een mooi aantal starts in de klasse BB t/m het Z2. Dit jaar werden voor het eerst BIXI-rubrieken georganiseerd. Hierin krijgen de jongste ruitertjes (vanaf zes jaar) de gelegenheid om hun paardrijkunsten aan een vakkundige jury te tonen. Een leuke rubriek die de organisatie volgend jaar ook weer probeert te faciliteren. Joke Heusinkveld was deze avond aanwezig om mooie plaatsjes te schieten met haar camera. Ze nam ruim de tijd om de combinaties op hun best op de foto te zetten, bedankt hiervoor.

Het avondconcours wordt mede mogelijk gemaakt met hulp van veel vrijwilligers en de leden. Daarnaast had de vereniging ook dit jaar sponsoren, waardoor aan alle prijswinnaars een extra prijs kon worden uitgereikt. Om haar gezellige en gemoedelijke sfeer staat het avondconcours inmiddels bekend en ook voor de vele extra prijzen die de deelnemers kunnen winnen. De vereniging is hier super trots op en hun dank is groot. De organisatie ziet de deelnemers graag terug tijdens de indoorconcoursen die starten in het najaar.


reageer als eerste
Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5953883&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=contactmidden.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=722,725,726" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>