Het Sterrenkoor zingt liedjes uit Minous. Foto: PR
Het Sterrenkoor zingt liedjes uit Minous. Foto: PR

Het Sterrenkoor 'In concert'

STEENDEREN - Het Sterrenkoor uit Steenderen en omstreken hebben op 30 juni een heel mooi concert gegeven in Het Anker. De hele zaal zat vol, er kon niemand meer bij.

Demi, Elin, Rivka, Iris, Jasmijn, Eliane, Fleur, Libel, Ysolde, Frederike, Tess, Emma, Selle, Jinte, Lenne en Lenthe zongen onder leiding van Els Veraart liedjes over Minoes, een juffrouw die eigenlijk eerst een poes was. Herma was de verteller. Het kattenkoor zong onder andere het Kattenlied en het lied van Jakkepoes. Demi, Frederike, Iris en Emma zongen de rollen van de redacteur, Tibbe, Minoes en Ellemeet. Het ging echt heel erg goed. Ze werden op de piano begeleid door Lucian Venderink, die echt heel mooi kan spelen. In de pauze kreeg iedereen een lekker kopje koffie of thee met een plakje cake. En het koor lekkere limonade met een traktatie van Ysolde.
Na de pauze kwam het koor Steenrewalt erbij. De koren zongen om de beurt liedjes uit The sound of Music. Steenrewalt in het Engels en het Sterrenkoor in het Nederlands. Ze zongen bijvoorbeeld Do-re-mi, De dingen waar ik zo van hou en Adieu, vaarwel. Met het grote koor zongen ze Edelweiss. Het Sterrenkoor mocht samen met Piet op de gitaar beginnen, daarna zong Steenrewalt en ze sloten met z'n allen af. Dat klonk echt heel leuk. En terwijl Steenrewalt The Lonely goatherd zong dansten Eliane, Fleur en Jasmijn als geitjes, Emma als geitenhoeder en Iris als meisje in het rond. Als toegift zongen ze nog een keer Edelweiss. Het was een geweldige avond. Alle koorleden bedanken iedereen die aan deze avond heeft meegewerkt.

reageer als eerste
Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5953883&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=contactmidden.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=722,725,726" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>