Anna Wiersma en Jolieke van Osch op de Kunstklinkplek. Foto: Helma Snelooper
Anna Wiersma en Jolieke van Osch op de Kunstklinkplek. Foto: Helma Snelooper

Kunst klinkt op 30 april in Hummelo

HUMMELO - De Kunstklinkplek is het kleinste openluchttheater van Nederland, te vinden op het landgoed Enghuizen in Hummelo. Op 30 april worden tussen 14.00 en 15.00 uur Anna Wiersma en Pieter Bas Kempe begroet. Anna maakt gedichten sprekend als een foto, Pieter Bas schildert met woorden.

De dichters dragen voor uit eigen werk en worden muzikaal omlijst door Jolieke van Osch. Zij speelt gitaar en ze zingt als een nachtegaal. Als het regent vindt het optreden plaats in de gastvrije hoeve 'de Klevenhorst', waar bezoekers als vanouds terecht kunnen voor hapjes, drankjes en rondritten per huifwagen en paard.
Tussen 16.00 en 17.00 uur verzorgen Anna, Pieter Bas en Jolieke een tweede optreden bij Hotel de Gouden Karper, binnen of buiten, afhankelijk van het weer.
Het landgoed Enghuizen staat weer vol verrassende kunstwerken. De 'Kunstklinkplek' is kunstwerk nummer 25. De Kunstwandelroute wordt georganiseerd door kunstenaarsnetwerk 'Het Web' in samenwerking met dichterscollectief 'De Omsmeders'. De Kunstwandelroute is iedere dag te bewandelen van zonsopgang tot zonsondergang tussen Pasen en Pinksteren. De routebeschrijving is verkrijgbaar bij hotel 'de Gouden Karper', Dorpsstraat 9 in Hummelo.

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden