De kampioenen van WIK dames 2. Foto: PR
De kampioenen van WIK dames 2. Foto: PR

WIK dames 2 ongeslagen kampioen

STEENDEREN – Een tribune vol met enthousiaste supporters, spandoeken, een uitzinnige sfeer en een gezonde dosis wedstrijdspanning… alle ingrediënten waren zaterdag 8 april aanwezig in Sporthal Het Hooge Wessel. Dames 2 van volleybalvereniging WIK uit Steenderen moest nog vier punten halen om het kampioenschap veilig te stellen.

WIK begon vol overtuiging aan de wedstrijd tegen dames 3 van Longa'59 uit Lichtenvoorde. Door perfecte passes, afgemeten set-ups en harde aanvallen lieten de dames zien dat ze er zin in hadden en de eerste twee sets werden dan ook moeiteloos binnen gesleept.
In de derde set kwam het erop aan. De dames begonnen deze sterk, maar aan het einde kwam Longa verrassend terug en heel dichtbij. De zenuwen zorgden voor wat onnodige foutjes, maar na een time-out en peptalk van de coach was het vertrouwen terug en werd de set overtuigend uitgespeeld. Het kampioenschap was binnen!
Ook de laatste, vierde set werd gewonnen door WIK en zo stond het puntentotaal na 21 wedstrijden op 96. Een geweldige prestatie! Samen met de supporters en trotse sponsoren Hotel Café Zaal Heezen en Euronics RTV Rutjes werd er flink feest gevierd.
Op zaterdag 22 april spelen de dames de laatste wedstrijd van dit seizoen tegen Wevoc in Westervoort. Weten zij de ongeslagen status te behouden? Supporters zijn van harte welkom. Ga voor meer informatie over de teams, het programma en uitslagen van Volleybalvereniging WIK naar de website.


www.wiksteenderen.nl

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden