Arcadi Bogossian speelt op de Kunstklinkplek in Hummelo. Foto : PR
Arcadi Bogossian speelt op de Kunstklinkplek in Hummelo. Foto : PR

Armenië...Rusland...Iran...en dan nu: Hummelo

HUMMELO - Internationaal artiest Arcadi Bogossian treedt op 16 april op bij de Kunstklinkplek: het kleinste openluchttheater van Nederland op het landgoed Enghuizen.

Arcadi Bogossian werd geboren in Armenië, trad op in Iran, Rusland en vele Europese landen. Hij woont nu in Lochem. Op 16 april wijdt Arcadi de Kunstklinkplek in. Hij bespeelt de tar, de Armeense luit. Hij improviseert op aloude melodieën, betovert ze, laat ze nieuw, puur en inspirerend klinken. Tussen 14.00 en 15.00 uur omlijst hij de verrassende, oer-Hollandse dichtkunst van Het Instituut Praktische Poëzie HIPP), bestaande uit Hans Mellendijk, Bert Scheuter en Louis Radstaak.
Bij regen vindt het optreden plaats in hoeve 'de Klevenhorst'. Tussen 16.00 en 17.00 uur verzorgen Acardi en de mannen van HIPP een tweede optreden en wel bij hotel 'de Gouden Karper', binnen of buiten, dat hangt af van het weer. De Kunstwandelroute kan iedere dag worden gelopen van zonsopgang tot zonsondergang tussen Pasen en Pinksteren. De routebeschrijving is verkrijgbaar bij Hotel de Gouden Karper, Dorpsstraat 9 in Hummelo.

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden