Joop Rutten (l.) overhandigt de cheque aan Marti Bulten. Foto: Liesbeth Spaansen
Joop Rutten (l.) overhandigt de cheque aan Marti Bulten. Foto: Liesbeth Spaansen

Bridgers spelen 1500 euro voor zwembaden bijeen

Algemeen

TOLDIJK - Op zaterdag 28 januari mochten de zwembaden van Steenderen en Hengelo samen 1500 euro 'incasseren'. Dit was de opbrengst van het Goede Doelen Toernooi dat de Bridgeclub Bronkhorst jaarlijks eind januari organiseert in zaal Den Bremer.

Met 62 paren verdeeld over vijf lijnen was de groep iets kleiner dan vorig jaar, maar wederom in een gezellige sfeer, met een mooie prijzentafel en een prima wedstrijdleider in de persoon van Ruud Bijloo. Voorzitter Hans Oldhoven sprak aan het begin van de middag zijn welkom uit aan alle deelnemers en Marti Bulten, penningmeester van de Stichting Sport, Cultuur en Educatie (SCE) Steenderen. Deze gaf namens beide zwembaden een korte uiteenzetting over de activiteiten die door veel vrijwilligers worden ondersteund. Daarna kon het toernooi beginnen.

In de pauze werden bijzonder veel loten verkocht ten behoeve van de totale opbrengst en hiervoor waren drie prijzen te winnen in de vorm van een diner-bon van Den Bremer.
Na afloop van zeven speelronden werd de balans opgemaakt en kon door Joop Rutten aan Marti Bulten een cheque van 1500 euro worden overhandigd. Voor het zwembad in Steenderen zal dit waarschijnlijk worden besteed aan een doorzwemscherm ten behoeve van zwemlessen en zwemexamens. De paren die in de uitslag op de eerste, zevende en elfde plek eindigden, mochten een prijs gaan uitzoeken.

De uitslag: Lijn A: 1. Christa Feddema & Roelof Santing 63,99%, 2. Inge van Welij & Jonne van Welij 56,55%, 3. Tanja Rueck & Theo Albers 56,40%. Lijn B. 1.Mariette Kok & Gerrie de Goeijen 61,11%, 2. Thea Gelsing & Thea Gilsink 59,50%, 3. Emmy Stegeman & Elisabeth Klompenhouwer 57,07%. Lijn C. 1. Tineke Pragt & Hans Pragt 61,63%, 2. Jan Deen & Carel Copier 59,04%, 3. Erica Schut & Marijke Hilderink 57,50%. Lijn D. 1. Jan Giezen & Ben Schennink 65,21%, 2. Annelies Schröder & Carla Jansen 59,79%, 3. Theo Schut & Theo Damen 54,86%. Lijn E. 1. Ria Degen & Miny van der Zande, 2. Maddy van Paaschen & Frits van Paaschen 59,36%, 3. Annie van Buiten & Hein Teunissen 55,85%.

Bij deze bedankt Bridgeclub Bronkhorst de Regiobank en Garage Melgers beide uit Steenderen voor het al jarenlang sponsoren en verder iedereen die op welke wijze dan ook, heeft bijgedragen aan het welslagen van dit toernooi.

Joop Rutten (l.) overhandigt de cheque aan Marti Bulten. Foto: Liesbeth Spaansen

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant