De Marattenband treedt op tijdens Nieuwjaarsvisite UVV. Foto: Ons Huis/Mart Riethorst
De Marattenband treedt op tijdens Nieuwjaarsvisite UVV. Foto: Ons Huis/Mart Riethorst

Nieuwjaarsvisite UVV met de Marattenband

Algemeen

HENGELO - Op woensdagmiddag 11 januari hield de UVV haar jaarlijkse Nieuwjaarsvisite in Ons Huis in Hengelo. Een gezellige middag om samen het nieuwe jaar te beginnen en te genieten van de muzikale talenten van de Marattenband.

De voorzitter van de UVV mevrouw Grady Wentink opende deze middag door iedereen hartelijk welkom te heten, wenste ieder een goed en gezond 2017 toe en ze hoopte op een gezellige muzikale middag samen.

Na het gebruik van koffie of thee met een oliebol kreeg De Marattenband het muzikale woord. De Marattenband is een onderdeel van de UVV en bestaat dit jaar twintig jaar. Liedjes, heel bekende oude deuntjes zoals 'De smokkelaar' en 'Twee reebruine ogen' werden gezongen, maar ook nieuwere liedjes van onder andere Frans Bouwer en het bekende lied 'Droomland'. Van een gedicht over 'De keuken uit mijn kindertijd' konden de aanwezigen genieten.

Na de pauze, waar ze getrakteerd werden op koffie of thee met nog wat lekkers erbij, werd het programma vervolgd met het gedicht 'De Vriendenboom' en nog meer bekende liedjes waar volop mee geklapt en meegezongen werd. Nadat er een hapje en een drankje werd geserveerd en de bekende lootjes te koop werden aangeboden, werd het programma vervolgd met een gedicht over 'De Achterhook' en weer vrolijke meezingliedjes waarvan onder andere een liedje over een poëziealbum en een hilarische situatie met Annie. Na de trekking van de loten voor de mooie prijzen bedankte mevrouw Wentink iedereen voor de aanwezigheid en de vrijwilligers voor hun inzet en wenste allen een welthuis.

De volgende UVV middag is op 8 februari om 14.00 uur in Ons Huis waar mevrouw Carita van Woerden, bekend taxateur van het programma Schatgraven deze middag, zal verzorgen. Wie wil, mag oude spulletjes meenemen om te laten taxeren.

Advertenties doorgeplaatst vanuit Contact Bronckhorst Midden