Trotse winnaars van het generatieklooftoernooi: Tom Besselink en Jeroen Geurts. Foto: PR
Trotse winnaars van het generatieklooftoernooi: Tom Besselink en Jeroen Geurts. Foto: PR

Badmintonnen tussen de dieren

STEENDEREN - Apen, dolfijnen, beren, coyotes, alles kwam donderdag 24 november voorbij in Sporthal Het Hooge Wessel in Steenderen. Bij BC Steenderen werd weer het jaarlijkse generatieklooftoernooi gehouden: senioren en junioren spelen samen wedstrijden.

Het begint altijd met een hels kabaal. De volwassenen en de jeugd krijgen allemaal een kaartje met een dier erop. Door het geluid van dit dier te maken zoeken ze hun badmintonpartner. Na al dat het kabaal was het tijd om met de wedstrijden te beginnen. Hiervoor hing een mooi wedstrijdschema op de deur. Na afloop van elke wedstrijd werden de standen hierop ingevuld. Er werden heel veel mooie partijen gespeeld, het ging gelukkig overal een beetje gelijk op met de standen. Dit jaar was het extra spannend. Drie koppels wonnen namelijk alle wedstrijden! Winnaar wordt dan het team met het minste verschil in voor- en tegenpunten. Zij hebben het immers óf het moeilijkst gehad óf het meest sociaal gespeeld.
De drie teams die meestreden om de winst waren: Aimée en Sandra van Oosten (moeder en dochter) die als dolfijnen de baan op gingen, de konijnen Jarkko Beulenkamp en Dennis Wassenaar en de spinnen Tom Besselink en Jeroen Geurts. De nummers twee en drie lagen erg dicht bij elkaar, ze haalden 31 en 32 punten. Maar de kleinste van deze dieren mocht zich kampioen noemen: de spinnen. Jeroen en Tom kregen elk een mooie wisselbeker, die ze hopelijk volgend jaar weer kunnen verdedigen. Het was een leuke, gezellige en leerzame avond voor de jeugd én de volwassenen.

Meer informatie over BC Steenderen staat op de clubsite of bel met 0575-452306.


www.bcsteenderen.nl

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden