Voor een aantal was het hun eerste wedstrijd. Foto: PR
Voor een aantal was het hun eerste wedstrijd. Foto: PR

Meiden van Achilles en DIO turnen zich naar goede klassering

Algemeen

HENGELO - Het turnseizoen is weer begonnen. Op zaterdag 5 november werden de Rayonkampioenschappen turnen dames 'Hanzestreek' gehouden. Tien verenigingen bestaande uit 246 turnsters namen deel aan deze wedstrijd.

De 22 meiden van Achilles en DIO die deelnamen, staan op de foto. Van links naar rechts, van beneden naar boven. Eerste rij: Imke Riefel, Mirthe Timmerije, Maud Sessink, Puck van de Toren en Evy Fritz. Tweede rij: Eline Veenink, Jinte Ankersmit, Jolijn Sessink, Indy Hoftijzer, Loes van Petersen, Jasmijn Seubring en Lotte Peterse. Derde rij: Lillian Hoebink, Emma Niesink, Lieke Hoebink, Ise Wissink, Rosalie Haggeman, Nicky Veenhuis, Tess Barink, Nadé Mombarg en Calijn Achterstraat. Zij turnden zich naar een goede klassering. Voor een aantal was het hun eerste wedstrijd.

De spanning was van hun gezichten af te lezen. Maar ook een lange zit, omdat de wedstrijd door computerproblemen uitliep. Maar uiteindelijk ging iedereen met een goed gevoel naar huis. De trainsters Betty Lassche, Joyce Lieverdink en Vanessa Wissink zijn trots op jullie resultaten, op naar de volgende wedstrijd. Op 26 november begint de eerste wedstrijd voor de dames en de heren starten op 3 december.

Foto: PR
Voor een aantal was het hun eerste wedstrijd. Foto: PR

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant