Lawn Tennis Club Het Elderink viert vijftigjarig bestaan. Foto: PR
Lawn Tennis Club Het Elderink viert vijftigjarig bestaan. Foto: PR

Vijftigjarig jubileum Hengelose Lawn Tennis Club Het Elderink

HENGELO - Op zaterdag 5 november zal de Hengelose Lawn Tennis Club Het Elderink haar vijftigjarig jubileum vieren. Een jubileum om trots op te zijn!

In dit jubileumjaar probeert de club hier op verschillende manieren aandacht aan te geven. Voorbeelden zijn een jubileumbonbon bij de koffie, versiering in de kantine en dergelijke. Ook is er in de kantine een jubileumboek ingericht met allemaal oude foto's en documenten van destijds.
Lawn Tennis Club Het Elderink nadert steeds dichter de datum van het jubileumfeest en de jubileumcommissie zet de puntjes op de 'i' voor de activiteiten rondom de feestdag. In de week voorafgaand aan dit jubileum zal er een nostalgisch tennistoernooi plaatsvinden met de grand finale op 5 november. Tijdens dit nostalgische toernooi zal er getennist worden met houten rackets van toen. Eens kijken of de leden dit net zo goed afgaat als normaal....... Op de jubileumdag zal er ook extra aandacht aan de jeugd geschonken worden.
Op 5 november is er vanaf 15.00 uur een receptie voor genodigden en leden. Ook oud-leden zijn welkom en zijn hierbij van harte uitgenodigd. Onder het genot van een hapje en een drankje wordt een kijkje terug in de tijd genomen, maar de clubleden kijken natuurlijk ook vooruit.
Met z'n allen gaan ze er een gezellige week en mooie jubileumdag van maken met een sportieve inslag. Want tennis was, is en blijft toch een leuke sport!

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden