Nanda Willemsen-Scheffer kan niet wachten om aan de slag te gaan met de diverse workshops. Foto: Bernadet te Velthuis
Nanda Willemsen-Scheffer kan niet wachten om aan de slag te gaan met de diverse workshops. Foto: Bernadet te Velthuis

Knus & Deco geopend in Hengelo

Algemeen

Hengelo – Na een aantal jaren met veel plezier haar workshops te hebben gegeven bij woon- en decoratiewinkel Het Klokhuis in Zelhem besloot Nanda Willemsen-Scheffer haar workshops te gaan geven in een eigen ruimte die ook geschikt is als winkel. Na een flinke verbouwing gingen vrijdagochtend 2 september vanaf 09.00 uur de deuren van haar winkel 'Knus & Deco', aan de St. Michielsstraat 2a in Hengelo, open voor het publiek.

Door Bernadet te Velthuis

Nanda Willemsen-Scheffer koos voor een loopbaan in de grafische tak, nadat ze vanwege een allergie noodgedwongen moest stoppen met bloemsierkunst. "Ook in de grafische vormgeving kon ik mijn creativiteit kwijt, maar drie jaar geleden begon het toch weer te kriebelen om met mijn handen te werken", zo vertelt de kersverse onderneemster, een aantal dagen voor de opening.

Maar de al grotendeels ingerichte winkel verraadt het assortiment en de vele natuurlijke materialen ademen een stoere, landelijke stijl. Van cadeautjes en (groen)decoraties tot glaswerk en krijtverf; het is slechts een greep uit het assortiment. Met woon- en decoratieproducten van merken als BOB, Promax, Go'round en 100% leuk en krijtverf van Jeanne d'Arc. Daarnaast zal de onderneemster ook diverse workshops gaan geven, zoals workshops met seizoensthema, het decoreren van woonproducten en tassen en het nieuw leven inblazen in meubels. "Er komt steeds wat bij", lacht Nanda. "Zo heb ik binnenkort iemand uitgenodigd een workshop handlettering te geven". De workshops zijn zeer geschikt voor groepen, bijvoorbeeld voor teamuitjes. Op verzoek kunnen deze ook op locatie worden gegeven.

De laatste jaren deed ze veel kennis en ervaring op bij Het Klokhuis. "Ik draag Het Klokhuis een warm hart toe"". En helemaal afstand doen, is er zeker niet bij. Ook, voornamelijk steigerhouten, producten die op de dagbesteding gemaakt worden, vormen een onderdeel van het assortiment.

Opening
Aan de vooravond van de opening van de winkel voor het publiek, hield Nanda een openingsfeest om vrienden, familie en genodigden te bedanken. "In twee maanden tijd is de voorheen nog kale ruimte, omgetoverd tot een sfeervol ingerichte winkel. Dit was me zonder hulp van familie en vrienden niet gelukt!".

Iedereen is van harte welkom de winkel aan de St. Michielsstraat 2a te bezoeken. Knus & Deco is geopend van woensdag t/m vrijdag van 09.00 tot 18.00 uur en op zaterdag van 09.00 tot 17.00 uur. Voor meer informatie en het laatste nieuws, zie de Facebookpagina 'Knus & Deco' of neem contact op via onderstaand e-mailadres of telefoonnummer.


knusendeco@outlook.com

06-23631517

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant