Ravage aanrijding N316 Vorden - Rondweg weer open (update + foto's)

Vorden - Op de Rondweg N316 in Vorden heeft dinsdagmiddag 5 juli een frontale aanrijding plaatsgevonden tussen twee personenauto's. Ook raakte een camper, bestuurd door een man uit Bodegraven, zwaar beschadigd. Eén persoon is voor controle met een ambulance naar een ziekenhuis overgebracht.

Het ongeluk gebeurde omstreeks 14.15 uur. Een personenauto reed vanuit de richting van de brandweerkazerne in de richting van Het Hoge. Door nog onbekende oorzaak belandde de bestuurder op de verkeerde rijbaan, schampte daarbij een camper en botste frontaal op de auto die achter de camper reed. De gealarmeerde hulpdiensten, waaronder de brandweer, waren snel bij het ongeluk aanwezig. "Wij hebben deze vakantie met onze camper al tegenslag na tegenslag gehad, dus dit kan er ook nog wel bij", aldus het echtpaar uit Bodegraven.

Door het ongeluk ontstond er een flinke ravage op het wegdek. De brandweer is enige tijd bezig geweest met het schoonmaken van het wegdek en het veiligstellen van de betrokken voertuigen. Uiteindelijk werden alle voertuigen zwaar beschadigd afgesleept. De Rondweg N316 was tussen de rotondes Het Hoge en de Zutphenseweg enige tijd dicht voor verkeer.
Foto's: GinoPress

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden