Columniste Eva Schuurman. Foto: PR
Columniste Eva Schuurman. Foto: PR

Flopbieb voordrachtavond met Eva Schuurman

Algemeen

TOLDIJK - Op 20 januari wordt een voordrachtavond georganiseerd in Flophouse met als gast Eva Schuurman, onder andere columniste van de Contact. Eva Schuurman zal haar gasten vermaken met gedichten en voordrachten.

De vrijwilligers van de Flopbieb organiseren deze avond voor alle belangstellenden uit Toldijk en omgeving. Eva Schuurman is bekend van haar column in de Contact. Ze is schrijfster, dichteres en ambtenaar van de burgerlijke stand in Bronckhorst. In 2015 was ze genomineerd als Dichter des Achterhoeks.
Vanaf 19.30 uur staat er koffie en thee klaar en om 20.00 uur begint Eva met haar voordracht. Wie zeker wil zijn van een plaats, kan zijn of haar naam op de intekenlijst in de Flopbieb zetten of een mailtje sturen naar flopbieb@hotmail.com. De avond sluit rond 21.30 uur. Bij de uitgang staat een bus voor een vrije gift ter bestrijding van de onkosten.
De vrijwilligers van de Flopbieb organiseren deze avond om mensen nog een keer kennis te laten maken met de Flopbieb. Het publiek krijgt in de pauze gelegenheid een kijkje te nemen in de bibliotheek.


www.flophouse.nl/bieb

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant