Bij het buffet Riekie (m.) en Anneke en de andere bestuursleden. Foto: PR
Bij het buffet Riekie (m.) en Anneke en de andere bestuursleden. Foto: PR

Bijeenkomst seniorensoos 'Ons Contact' met bestuurswisseling

STEENDEREN/TOLDIJK - Woensdag 2 december kwam 'Ons Contact' voor de laatste keer dit jaar bij Den Bremer in Toldijk. De middag begon met een bestuurswisseling.

Riekie Hulshof nam na 16 jaar in het bestuur te hebben gezeten afscheid. Ze is begonnen als gewoon bestuurslid, maar de laatste jaren was ze secretaresse en heeft in deze functie veel werk verricht met veel enthousiasme.
Als afscheid droeg Marietjes Besselink een gedicht voor en kreeg ze een mooie bos bloemen en een cadeau waarin diverse producten. Op een later tijdstip zal ze nog een fotoboek ontvangen waarin foto's van diverse activiteiten en reisjes, aangevuld met de foto's van het afscheid. Als opvolgster van Riekie komt Anneke Groot Roessink in het bestuur. Na dit officiële gedeelte trad de heer Haanappel op. Hij speelde diverse melodieën op orgel. De aanwezigen konden meezingen maar ook gezellig met elkaar kletsen. Na de pauze was er een stappotten buffet. Hier is volop van genoten.
De volgende bijeenkomst is woensdag 6 januari 2016 om 14.30 uur bij Den Bremer. Op deze middag wordt de (jaarlijkse) bingo gespeeld en verloting gehouden. Het is de bedoeling dat iedereen die komt dan zelf iets meeneemt voor de verloting.

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden