De beide voorzitters Frans Hendriks, Herbert Tangelder in de nieuwe outfit en de sponsoren Arno, Jessi en Björn. Foto: PR
De beide voorzitters Frans Hendriks, Herbert Tangelder in de nieuwe outfit en de sponsoren Arno, Jessi en Björn. Foto: PR

Biljartverenigingen Velswijk en 't Centrum verder als 'Biljartvereniging de Tapperij'

Agenda

Keijenborg - De twee biljartverenigingen Velswijk en 't Centrum gaan samen verder als Biljartvereniging de Tapperij.

Na de overname van Gasterij Winkelman door Arno en Susan Branderhorst van Coens Bistro verhuisde bv. de Velswijk naar deze locatie en speelden de beide verenigingen in dezelfde lokaliteit in Keijenborg, maar kwamen nog steeds uit als zelfstandige clubs.
Aangezien er gebruik gemaakt wordt van dezelfde accommodatie en wedstrijdtafels en er daardoor terdege rekening gehouden diende te worden met elkaar, lag een samenvoeging voor de hand.
De nieuwe vereniging bestaat thans uit 55 leden en komt uit in de KNBB district Doetinchem & Omstreken.
Het is de op één na grootste vereniging in dit district en de leden verdelen zich over 15 teams, waarvan 11 teams libre en 1 team driebanden spelen in de avondcompetitie, daarnaast wordt er door 3 teams overdag bij de recreanten gespeeld.
Door de samenvoeging en naamsverandering is een nieuwe outfit noodzakelijke geworden. De outfit is mede tot stand gekomen door sponsoring van Coens tapperij (Arno en Susan Branderhorst), Frederiks Mannenmode by Jessi (Jessi Frederiks) en Autorijschool Nieuwenhuis (Björn Nieuwenhuis).
De leden danken langs deze weg hun sponsoren en gaan samen uit van een sportieve toekomst.
Voor meer info: Wilbert Bergervoet. Email: w.bbergervoet@freeler.nl Telefoon 0575-461570.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant